Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 20 Juli

Det är blandade matcher i vårt Topptipset tips 20 Juli, där vi tvingas halvgardera rejält. En match i International Champions Cup öppnar upp kupongen, som går av stapeln i Chicago. Övriga matcher hittas bland annat i Division 1 och danska Superliga.

Normalt sett skall Manchester City har ett bra övertag mot Borussia Dortmund. I denna matchen har dock Guardiola en annan laguppställning, efter som flera ordinarie startspelare inte är tillgängliga. Dortmund har bra lag som redan hunnit med att spela en match innan premiären. Vi ger ändå tipset till City.

Midtjylland är danska mästare. Denna säsongen spelade de lika mot Aarhus i första matchen, som slutade mållös. Nu står Aarhus för motståndet, ett lag de inte förlorat mot på tretton försök.

Nyköping möter Assyriska hemma, i en match i Division 1 Norra. Bortalaget har verkligen ingen bra period och även om de på pappret skall ha bättre kunnande är det inget som syns i tabellen. Räkna inte bort Assyriska helt, men Nyköping får utgångsettan utan att tveka.

Den irländska ligan är normalt inte lättippad. På kupongen är det Bohemias som möter Bray Wanderers, på sista plats i tabellen. Ojämna hemmalaget bör inte ha några större problem att rodda hem en trepoängare, även om deras spel varit både bra och dåligt.

Brasilien ställer upp med en match i dagens Topptips-förslag. Det är en toppmatch där serieledningen står på spel. Starka CSA ligger på andra plats efter Fortaleza, som även står för dagens motstånd. Absolut ingen glasklar match, men vi strecket till hemmalaget, som är svårslagna på hemmaplan.

Topptipset Förslag Idag

  1. Manchester City – Borussia Dortmund 1X
  2. Nyköping BIS – Assyriska FF 1
  3. Aalborg – Midtjylland X2
  4. Bohemians – Bray Wanderers 1
  5. Jagiellonia Bialystok – Lechia Gdansk 1X
  6. Criciuma – Londrina 1X
  7. Sampaio Correa – Goias 1X2
  8. CSA – Fortaleza 1X
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!