Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Tips 20 December

Topptipset idag Bild

Ikväll är det relativt tråkigt på Topptipset-kupongen för en onsdag. Det är inget konstigt med det. Det brukar vara så i slutet av december. Champions League är över och Ligacupen och andra cupfotbollsmatcher spelas ute i Europa. Vi har dock gott om tydliga och starka tips och idéer på onsdagens Topptips. Laget som känns säkrast idag, den 20 december, är ett stekhett Club Brugge. Kvällens givna ”favorit i fara” enligt oss på Ettkrysstvå är Zlatans Manchester United!

Varför tror vi inte på Zlatans succé ikväll? Han kommer för övrigt med all sannolikhet att finnas med i Mourinhos startelva ikväll. Det bekräftas i flera källor. Vi har dock riktigt svårt att vara särskilt positiva till dagens Manchester United. Visserligen har man repat sig efter derbyförlusten och vunnit två raka – men det har inte varit med några stora marginaler. På onsdagen handlar det om Ligacupen borta mot ett ytterst välmående Bristol City. Dessa gör ju stor succé i The Championship och att nu gästas av United är förstås ruskigt inspirerande. Vi kan inte släppa skrällen!

Över nu till tips och våra Topptipset spikar ikväll. Vi tror att Chelsea löser sitt avancemang enkelt. I Tyskland tvivlar vi inte på storfavoriterna Bayern München. Dortmund har fortfarande inte formen för att skrälla i landets svåraste uppgift. Spik också som sagt på Club Brugge, som i helgen levererade vassaste möjliga formbesked: 5-0 mot Anderlecht! Nu väntar Mechelen, en motståndare som Club Brugge brukar trivas väldigt bra mot. Med rådande form går detta lätt igen för Brugge! I de två franska matcherna är vi nöjda med X2, hemmalagen har problem och möter motståndare i bättre slag.

Vår Topptipset Kupong Idag Onsdag

I vårt spelförslag landar vi till slut på 36 spelrader och lämnar in en följande Topptipset kupong till Svenska Spel idag, den 20 december:

  1. Chelsea – Bournemouth                          1
  2. Bristol City – Manchester United            X2
  3. Bayern München – Dortmund                1
  4. Getafe – Las Palmas                                 1X2
  5. Sociedad – Sevilla                                     1X
  6. Mechelen – Club Brugge                             2
  7. Bordeaux – Montpellier                            X2
  8. Lille – Nice                                                   X2

Missa inte tippa onsdagens Europatipset som innehåller samtliga åtta matcher som vi precis har presenterat! Där är prispotten ännu högre än på Topptipset och möjligheterna till trevliga system ännu större.