Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 2 Juni

Ett klassiskt möte mellan Sverige och Danmark sticker ut i Topptipset tips 2 Juni. Bägge lagen är klara för VM och vår granne i söder är ett bra test inför VM. Vi hoppas på blågul seger men vill höja ett varningens ord för de rödvita.

Det saknas bara ett par veckor innan VM drar igång på riktigt. Sverige kommer från två uddamålsförluster mot Chile och Rumänien. Danmark körde över Nordirland på bortaplan med 5 – 1. Deras anfall är brett och har bra kvalitet. Sverige på hemmaplan är allt som oftast en svår motståndare, men har visat sämre form hittills. Vi hoppas på en svensk seger men garderar med kryss, Danmark bör inte viftas undan.

En av de klaraste favoriterna till guldet är Tyskland. De är nuvarande världsmästare efter sin starka insats i Brasilien 2014. De har haft tveksam form det senaste. Räkna med att deras fotbollslag kommer vara taggade att bryta den negativa trenden mot Österrike nu ikväll och gå fullt ut för en trepoängare.

I kontrast till stora landskamper är det derbydags i Halland. Halmstad står som värd när Varberg gästar. Det är två lag med helt olika förutsättningar. Halmstad har fyra segrar på de senaste fem matcherna. Varberg å andra sidan har tre förluster i rad. Ikväll lutar det åt att gästerna får ytterligare en poänglös kväll.

Topptips System Idag 2 Juni

  1. Sverige – Danmark 1X
  2. England – Nigeria 1X
  3. Belgien – Portugal 1X2
  4. Irland – USA 1X2
  5. Island – Norge 1X
  6. Österrike – Tyskland 2
  7. Norrby IF – IK Brage 1X
  8. Varbergs BoIS – Halmstads BK 2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!