Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 2 Juli

Det väntar åttondelsfinal i VM på Topptipset tips 2 Juli. Sverige möter Schweiz i en match vi tippar med hjärtat. Våra killar kommer leverera. Brasilien och Belgien är stora favoriter att komma segrande ur sina möten. Den isländska ligan som fyller ut resten av kupongen är svårare.

Mexiko vann överraskande mot Tyskland den första matchen i VM. Vinsten mot Sydkorea gjorde att laget var favoriter till vinst när Sverige stod för motståndet. Efter en stabil svensk insats säkrades den stora svenska vinsten. Nu väntar Brasilien i åttondelsfinal för Mexiko, som kommer få vika sig denna gången med. Ettan är solklar.

Japan avancerade från gruppspel, vilket gjorde att Senegal fick åka hem. De har spelat tveksam fotboll hittills, nu möter man Belgien som är klart svåraste motståndet hittills. De vann mot England sista matchen och har sprutat in mål. Belgien släpper inte det här.

Sverige gjorde en fantastik match fotbollsmässigt när de slog Mexiko i den sista gruppspelsmatchen. Kan de blågula nå upp till den nivån även mot Schweiz, kan det mycket väl räcka till vinst. I det svenska laget saknas Sebastian Larsson på mittfältet. Schweiz har borta ett backpar, vilket kan vara av fördel för det svenska laget. Vi vill inte tippa något annat än etta denna matchen.

England var klara för åttondel och vilade flera spelare mot Belgien, ett möte det förlorade med ett mål mot noll. Innan det spelade det unga engelska laget aggressiv anfallsfotboll på hög nivå. De bör ses som små favoriter i möter med Colombia, som dock inte skall uträknas helt. Vi helgarderar.

Topptipset systemförslag 4 Juli

  1. Brasilien – Mexiko 1
  2. Belgien – Japan 1
  3. AFC Eskilstuna – Örgryte 1X
  4. Lilleström – Strömsgodset  1X
  5. FH Hafnarfjordur – Stjarnan 1X2
  6. Sirius – GIF Sundsvall 1X2
  7. Sverige – Schweiz 1
  8. Colombia – England 1X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!