Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 19 September

Det är tisdag och det betyder gladeligen matcher i Champions League. Vårt Topptipset tips 19 september chansar lite med garderingarna för att ge chans på bra vinstsumma.

Ajax spelar bra i Nederländerna och öppnar dagens kupong mot AEK Athen, som inte spelat på den här nivån sedan 05/06. De har förvisso öppnat starkt i Grekland. Men med tanke på att inget grekisk lag någonsin vunnit en fotbollsmatch i Holland betyder det kanske inte så mycket. Vi spikar ettan.

På pappret skulle de flesta säkert välja tyska Hoffenheim över Shakhtar Donetsk. De har dock imponerat i kvalet där de bland annat slog ut Salzburg på sin väg mot gruppspelet. I fjol vann laget från Ukraina en träningsmatch mot Manchester City samt en mot Roma på hemmaplan, där de är svårslagna.

Det tyska laget har inte spelat fotboll på den här nivån innan. De har öppnat halvdant i ligan, mycket på grund utav skadeproblem i truppen. Vi börjar med ettan och garderar det plånboken håller för.

Manchester City möter Lyon på hemmaplan. Laget är en av favoriterna att lyfta bucklan i år och skall klara av ett lag som Lyon. De har av tradition svårt för att spela i England vilket är ytterligare en poäng för spik. Eventuellt är Aguero och Mendy tillbaka för spel. Oavsett skall den djupa truppen klara tre poäng.

En match som vi känner skrällvarning i är Young Boys mot Manchester United. Premier League-laget spelade svagt i fjol och årets säsong har inletts med spridda skurar. Pressen är på José Mourinho och hans lag att säkra tre poäng. YB skall inte räknas bort. De gjorde ett suveränt kval och det faktum att de avslutade Basels dominans i den inhemska ligan i Schweiz i fjol visar att de skall tas på allvar. Mot ett United som inte hittat formen än kan det absolut bli uppseendeväckande resultat. Både etta och kryss känns möjligt. Vi utgår från kryss men helgarderar.

Det behövs inte när Bayern möter Benfica. Tyskarna har börjat säsongen på bästa sätt och skall normalt klara av laget från Portugal. Vi spikar tvåan för att istället chansa på att storfavoriterna Juventus och Real Madrid inte klarar av sina uppgifter. Nya lagbyggen kan eventuellt ställa till det inledningsvis. Vi helgarderar.

System Tips från Expert för Topptipset 19/9

  1. Ajax – AEK Athen 1
  2. Benfica – Bayern München 2
  3. Shakhtar Donetsk – Hoffenheim 12
  4. Manchester City – Lyon 1
  5. Real Madrid – Roma 1X2
  6. Viktoria Plzen – CSKA Moskva 1X
  7. Valencia – Juventus 1X2
  8. Young Boys – Manchester U 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!