Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 18 Juli Onsdag

Det är den andra matchen i kvalet till Champions League. Utöver det finns en match från MLS och matcher från den brasilianska ligan med på Topptipset Tips 18 Juli Onsdag.

Först ut är Qarabag, som varit i Europa och spelat mycket det sista. De vann det första mötet på bortaplan, med ett mål mot noll. Denna matchen på hemmaplan är deras favoritskap ännu större. De är svårt att se att de kommer släppa det övertag de har, mot det slovenska laget.

Rosenborg föll överraskande med ett mål mot Valur, från Island. Trots klasskillnad i grunden lyckades storlaget inte kapitalisera på sina möjligheter. På hemmaplan kommer det norska laget säkerligen visa upp andra takter. Vi ger hemmalaget tipset.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!

Svårtippat i Brasilien. Vitoria och Parana ligger bägge långt ner i tabellen. Vitoria känns något hetare, men denna matchen är helt öppen. Sport Recife ligger på sjunde plats i ligan och möter Ceara som ligger allra sist. Den matchen är något lättare, vi ger fördel till bortalaget, för hemmalaget har ännu ingen vinst denna säsongen.

Corinthias är ett topplag som dock haft det kämpigt det sista. Botafongo spelar osäkert på bortaplan. Hemmalaget lär kämpa för att vända den negativa trenden och bör ses som favoriter. Flamengo ligger på plats ett i serien. Senast kryssade de mot Palmeiras, vilket måste ses som ett misslyckande. Sao Paolo har ett bra lag som mycket väl kan störa festen. Vi garderar.

Topptipset förslag Onsdag 18 Juli

  1. Qarabag – Olimpija 1
  2. Rosenborg – Valur 1
  3. Ceará – Sport Recife 1X2
  4. Vitoria – Parana 1X
  5. Corinthians – Botafogo 1
  6. Flamengo – Sao Paolo 1X2
  7. Gremio – Atlético MG 1
  8. Minnesota – New England 1X2