Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 18 Augusti Lördag

Detta Topptipset tips 18 Augusti lördag bjuder på en del svårlösta matcher vi rekommenderar gardera. Premiärer i bland annat Spanien och Frankrike ger matcher som är svårbedömda.

Ett derby från London är först ut på kupongen. Chelsea är klar favorit mot Arsenal, som dock inte skall räknas ut helt. Chelsea har öppnat starkt och vann bland annat med tre mål mot Huddersfield, som inte håller samma klass. Arsenal fick en uppläxning av Manchester City, med tanke på det lagets dominans bör man inte lägga så mycket värde i det. Bägge de här lagen har bytt tränare nyligen, vilket kan märkas i spelet. Vi garderar.

Everton tycker vi är den bästa spiken på kupongen. Första matchen spelade då två – två mot Wolverhampton. Med tanke på att de saknade en mittfältare i 50 minuter är det klart godkänt resultat. Den här säsongen har laget kvalitet nog att hota om fina placeringar. Southampton går en tuffare säsong till mötes och kommer få vika sig i det här mötet.

Förra året slutade Tottenham på tredje plats. Med Harry Kany i spetsen och ett i övrigt intakt lag är det klart möjligt att laget gör en fortsatt bra insats i ligan. Mot Newcastle i premiären var de illa ute men lyckas vända sin negativa position till en trepoängare, vilket lär gett bra självförtroende. Fulham har nya spelare högt och lågt och behöver troligtvis lite tid innan de får sitt spel att sitta bra. Vi spikar ettan.

Topptipset Tips System 18/8

  1. Chelsea – Arsenal 1X
  2. Everton – Southampton 1
  3. Leicester – Wolverhampton 1X
  4. Tottenham – Fulham 1
  5. West Ham – Bournemouth 1X2
  6. Bristol C – Middlesbrough 1X2
  7. Hull – Blackburn 1X
  8. Ipswich – Aston Villa X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!