Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 17 oktober Onsdag

Det väntar en hel fel svårtippade möten detta Topptipset tips 17 oktober. Det är åttondelsfinal i Champions League för damlag där vi hittar några bra favoriter. Två möten i spanska cupen är desto svårare, som det brukar vara i cupmöten.

En hyfsad favorit är Alcorcon, som precis som övriga lag tillhör den andra divisionen i Spanien. De har fått en hygglig inledning i ligan men spelar på bortaplan. Lugo har en bra chans att knipa poäng här, med publiken i ryggen. Även den andra matchen är svårtippad och vi tar inga chanser utan garderar kraftigt.

Det är åttondelsfinal i Champions League för damer. Många stora favoriter sticker ut, bland annat Barcelona och Chelsea som står inför lämpliga uppgifter. Barca visade inget vidare spel mot svaga Kazygurt senast. Frågan är om underskattning spelade en stor roll på grund utav nivåskillnaden mellan lagen. Glasgow city är också flera nummer för små, på bortaplan dessutom. Etta.

Svenska Linköping står inför en stor uppgift när PSG kommer på besök. Hemmafördel är positivt men de är ändå klara underdogs i det hör mötet. I den inhemska ligan har det sett hyfsat ut, men nu är motståndet ett helt annat. Vi tar med kryss och hoppas på svenska poäng.

Wolfsburg spelade final i CL förra året. I ligan spelar de riktigt bra och deras defensiva kapacitet är av högsta klass. Atletico Madrid är ett bra lag i grunden och gav bland annat Man City respass senast. Vi tar med krysset utifall att.

Systemförslag för Topptipset 17/10

  1. Lugo – Alcorcon 1X2
  2. Real Zaragoza – Cadiz 1X2
  3. Linköpings FC – Paris X2
  4. LSK Kvinner – Bröndby 1X
  5. Wolfsburg – Atlético Madrid 12
  6. FC Barcelona – Glasgow City 1
  7. Zürich – Bayern München X2
  8. Chelsea – Fiorentina 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!