Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 17 Augusti Fredag

Topptipset tips 17 Augusti fredag bjuder på åtta matcher som är knepigt att klura ut. Kombinerat med några svenska matcher bjuds det på den första omgången i den spanska ligan, samt tidiga matcher från de högsta ligorna i både Frankrike och Nederländerna.

IK Sirius hade det minst sagt kämpigt i den inledande fasen av Allsvenskan. Nu har de dock radat upp fyra raka segrar, vilket är klart positivt besked. Vinsterna har inkluderat trepoängare mot både BP och Blåvitt. I den sistnämnde matchen stod de för en stark laginsats när de vände ett tvåmålsunderläge till vinst. Dalkurd är Allsvenskans givna jumbo och deras formkurva visar fortsatt spikrakt neråt. Glasklar etta med andra ord.

Swansea har som ambition att göra visiten i The Championship så kort som möjligt. De två första matcherna på säsongen har resulterat i sex poäng. Det inkluderar en starka vinst mot Sheffield U och Preston. Dagens motståndare har inte lyckats vinna på de tre första matcherna på säsongen. Nu senaste föll de mot Reading i cupen. Nu blir det ytterligare en förlust. Vi spikar tvåan.

I danska Superliga gör Vendsyssel sin första säsong. Det har de börjat med genom att rada upp två raka vinster, vilket ger bra besked för fortsättningen av säsongen. Sönderjyske spelade bra förra året och har bland annat varit aktiva i kvalet till Europa League i inledningen av den här säsongen. De får ett utgångstipset.

Lyon är ett topplag som påbörjade säsongen med en tvåmålsvinst mot Amiens, utan att övertyga spelmässigt. Nu väntar en av årets nykomlingar på hemmaplan. Det är ingen solklar uppgift, men starka Lyon skall normalt inte ha problem att rodda hem tre poäng i den här matchen.

Det är ligapremiär i Spanien. Real Betis tar emot Levante på hemmaplan. Även om det är svårt att bedöma formkurvan har Betis en bra chans att knipa tre poäng, vi väljer dock att gardera för skräll. Levante skall inte underskattas.

Fredagens System Topptipset 17/8

  1. Sirius-Dalkurd 1
  2. Falkenberg-Halmstad 1X
  3. Birmingham-Swansea 2
  4. Sönderjyske -Vendsyssel 1X
  5. Reims-Lyon 2
  6. Groningen-Willem II 1X
  7. Girona-Valladolid 1X
  8. Real Betis-Levante 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!