Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Tips 14 December

Fotboll Topptipset idag Lazio spelar

Dags för torsdagens speltips på Topptipset. Vårt spelförslag består av 12 raders kupong. Den som jagar fotbollsskrällar på Topptipset idag lär få kämpa. Svenska Spels kupong inleds nämligen med tre minst sagt starka hemmabud: Lazio, Ajax, Porto. Lazio kommer retat efter sur förlust mot Torino i måndags, där en utvisning förstörde dagen. Nu handlar det om Coppa Italia och trots att Lazio lär rotera i truppen ska Serie B-laget Cittadella givetvis köras över, allt annat vore underkänt.

Ajax väckte lite liv i den holländska guldstriden då man i söndags klev ifrån till 3-0 mot serieledande PSV – följer nu förstås upp med solklar seger mot ett formlöst Excelsior. Även i Portugal är spiken mycket stark och känns som ett riskfritt spel: Porto har fortfarande inte förlorat mot portugisiskt motstånd denna höst och det kan inte Guimaraes ändra på i cupmötet.

Kupongen avslutas sedan på fredagen, där vi tar ställning för Braunschweig i den tyska andraligan. Laget har absolut kapacitet att klättra – för gästande Düsseldorf har det dock börjat gå åt motsatt håll. Laget är uppe i sex raka utan seger och det blir svårt att bryta den trenden nu.

Vårt spelförslag idag

Vi klarar oss på 12 rader och spelar 10 kronor per rad:

  1. Lazio – Cittadella                                  1

Cittadella gör det bra i Serie B, men det här lär bli alldeles för svårt, även om Lazio ställer över en hel del spelare.

  1. Porto – Guimaraes                               1

Guimaraes ligger kvalitetsmässigt med i gruppen av lag strax bakom de bästa och visar fin form. Just i Portugal är skillnaden stor mellan de bästa och de snäppet under.

  1. Ajax – Excelsior                                    1

Excelsior har kört fast och förlorat fyra matcher i följd. Till lagets försvar kan sägas att det varit många starka motståndare, men det är det sannerligen också denna gång. Ajax bör vinna stort.

  1. Heracles – Sparta                                 1X

Både Heracles och Sparta Rotterdam är rätt så vana vid att förlora matcher. Rotterdam går det dock tyngre för och anfallsspelet saknar udd. Laget har producerat minst mål av samtliga i ligan.

Resterande Topptipset Matcher Idag Torsdag

  • Slaven Belupo – Lokomotiv Zagreb  1X
  • Korona Kielce -Piast Gliwice              1X
  • E.Braunschweig – Düsseldorf            1
  • Union Berlin – Ingolstadt                    1X2