Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 12 September

Det bjuds på blandade skurar denna kupongen. Vårt Topptipset tips 12 september innehåller matcher från både Sverige och Spanien och är inte helt lättlöst.

Första matchen ut på kupongen är GAIS hemma mot Värnamo. Bortalaget hade en sval inledning på säsongen men verkar ha kommit igång rejält det senaste vilket innebär att det finns lite hopp fortfarande. Makrillarna har inte presterat på toppen av sin förmåga denna säsongen men vann i alla fall viktiga matchen mot Örgryte nyligen. Däremot blev det förlust mot Eskilstuna därefter. I det här mötet är de svaga favoriter. Vi garderar.

Från Danmark kommer en bra spik. Viborg har spelat bra redan i inledningen på säsongen vilket skänker förtroende. Normalt håller inte Frederica samma kvalitet och med bortaplan som grädde på moset blir det svårt. Stark etta.

Matcher från La Liga 2 fyller upp övriga kupongen. Osasuna har gjort en halvdan inledning på säsongen men har nu en lämplig uppgift framför sig. Reus är flera snäpp bakom när det gäller kvalitet och att de får vika sig på bortaplan är trolig. Vi spikar för det.

Topptipset System Onsdag 12 September

  1. Gais – IFK Värnamo 1X2
  2. Djurgården – Hammarby 1X
  3. Viborg – Fredericia 1
  4. Alcorcon – Extremadura UD 1X
  5. Osasuna – Reus Deportiu 1
  6. Zaragoza – Depor. La Coruna 1X
  7. Cordoba – Gimnastic Tarragona 1X2
  8. Tenerife – Cadiz 1X
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!