Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Topptipset 12 Juni

Läs vårt Tips Topptipset 12 Juni för att få en professionell analys av omgången. En match som sticker ut är derbyt i Superettan mellan Gais och ÖIS. Gais har spelat bättre och bättre och möten mellan lagen är ofta jämna. Svårtippat och vi väljer att helgardera vårt Topptipset förslag. ÖIS saknar fortfarande Lindström och Aliev, vilket lär märkas i spelet.

Det svenska damlandslaget håller just nu på med ett VM-kval. De vann senaste matchen mot Kroatien med fyra mål mot noll. Det var den femte raka segern för de svenska damerna. Nu har laget biljetten till Vm i sina egna händer, när tre omgångar återstår. Mot Ukraina skall det inte bli något annat än vinst.

Skoftebyn möter Stenungsund i Cupen. De hör hemma i Division 2 Norra Götaland och har haft kämpiga säsongsöppningar. Denna matchen känns helt öppne, speciellt eftersom Svenska Cupen ofta bidrar med ovanliga laguppställningar. Säkrast att gardera.
Sista matchen för Polen innan VM, som de valt att spela mot Litauen. Stora stjärnan i Polens landslag är Lewandowski, som har ett bättre lag än sina motståndare. Inget är dock självklart när dessa två lag möts, varför vi väljer att gardera med kryss.

Systemförslag Topptipset Tisdag

  1. Ukraina – Sverige Dam 2
  2. Gais – Örgryte 1X2
  3. Skoftebyn – Stenungsund 12
  4. Polen – Litauen 1X
  5. FC Lahti – FC Honka 1X2
  6. KUPS – FC Ilves 1
  7. Rovaniemi – Vaasa PS 1X
  8. Seinajoen JK – Turku PS 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!