Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 12 Juli

Det är kval till Europa League Topptipset tips 12 Juli. Många Skandinaviska lag ställer upp för drabbning. Flera lag från Danmark bär klara favoritskap.

Köpenhamn är ett av Danmarks bästa lag och ligger fler snäpp ovanför KuPS i kunnande. FC Köpenhamn är på bortaplan men bär ändå ett stort favoritskap. Danskarna nådde inte upp till sin potential under förra året. Denna säsongen har de öppnat upp springande. Säsongspremiären i Danmark är på måndag. Räkna med att de vill komma in i detta året med ett positivt resultat från kvällen möte. KuPS är ett mittenlag i den finska ligan och bör inte kunna stå emot storlagets besök.

Ett Stockholmslag och ett Göteborgslag representerar Sverige på kupongen. AIK har en god form och är fört ut. Vinsten med 4 -1 mot Trelleborg visar att målskyttet sitter där det ska. Häcken petade också in flera mål mot Sundsvall. Motståndarlagen Shamrock och Liepaja håller inte måttet när man granskar de fyra lagen, även om hemmafördel måste tas med i beräkningen.

En klar spik kommer återigen från Danmark. Nordsjälland ligger i toppen av ligan och möter Cliftonville som kämpar i mitten av tabellen i Nordirland. Deras nivå på fotboll är erkänt låg och eftersom Cliftonville inte ens lyckas hålla sig i topppen av den finns det inte mycket som de bvör kunna göra, trots att de spelar på hemmaplan. Räkna med en dansk vinst. Spik!

Systemförslag Topptipset Tips 12 Juli

  1. KuPS – FC Köpenhamnq 2
  2. Shamrock Rovers – AIK 2
  3. FK Liepaja – Häcken X2
  4. Ferencvaros – Maccabi Tel- Aviv 1X2
  5. Cliftonville FC – FC Nordsjälland 2
  6. Tampereen Ilves – PFC Slavia Sofia X2
  7. FC Lahti – FH Hafnarfjordur 1X2
  8. IBV Vestmannaeyjar – Sarpsborg 08 1X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!