Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 11 Maj Fredag

Denna fredag väljer vår expert att fokusera på Örgryte i sina Topptipset tips. De har rivstartat säsongen och har fem segrar efter sex spelade matcher inför matchen som spelas den 11 maj. Klubben har satt som målsättning att nå Allsvenskan 2020, men det kan mycket väl bli 2019.

Fler bra fotbollsmatcher väntar denna vecka. Fredagen startar med playoff till Premier League. Det finns inget kval i hela fotbollsvärlden, eller till och med idrottsvärlden, med mer pengar i potten. Derby, Fulham, Middlesbrough och Aston Villa gör upp om en Premier League plats denna säsong.

Att dessa PL-kvalmatcher är så viktiga gör att det brukar vara mycket nerver involverade. Fulham jagade en direktplats till toppdivisionen hela våren, men fick ge sig i sista omgången. De avslutade i The Championship två poäng bakom Cardiff i tabellen. Fulham visade bättre form än Derby i avslutningen av säsongen, men här i dagens Topptipset tips match blir det ändå mycket svårt att ta tre poäng.

Örgryte, precis som vi redan har nämnt, är dagens spik. Laget toppar ligatabellen efter fem segrar och ett oavgjort resultat. Viktig för laget är mittfältaren Montiel. Han har redan gjort fem mål och fler är att vänta. Montriel hämtades av Örgryte från just Gefle inför denna säsong. Hans karriär har tagit fart i den nya klubben.

Expertens bästa spik tips på Topptipset idag är Olympique Marseille i Frankrike. Guingamp har förlorat i fyra av säsongens 18 hemmamöten. Med andra ord, bjuder de nästan alltid på tufft motstånd. De kan dock inte längre nå playoff. Marseille ligger fyra i ligan och har bara en poäng upp till den viktiga tredjeplatsen som innebär spel i Champions League. Olympique Marseille har visat stark form under längre tid och bör vinna dagens fotbollsmatch.

Systemförslag Topptipset Fredag

  • Derby – Fulham                                 1X2
  • Örgryte IS FF – Gefle IF FF                1
  • FC Nordsjälland – Horsens             1
  • Derry City – Cork City                         X2
  • Shamrock Rovers – Waterford       1X2
  • Guingamp – Marseille                         2
  • Chateauroux – Brest                         X2
  • Clermont – Paris FC                        1