Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Tips 11 December

Topptipset 11 december bild Fotboll

Idag, måndag, den 11 december, är allt fokus på UEFA Champions League och Europa League dragningar. Det som många bettingfans kommer att missa är alla fotbollsmatcher som spelas. Vi tycker det är klart värt några kronor på Topptipset. Våra tips hittar du nedan. Vi satsar på 48 rader idag och tror kupongen är rätt enkel. Dags att kolla, om du gillar vårt tipsförslag.

Vi börjar med Italien. Serie A blir nyckeln för oss på måndagens Topptips: våra två spikar är nämligen den italienska hemmaduon, där Genoa är en skön ”fräckis”! Genoa hade det riktigt tufft förra säsongen – och inledningen av denna säsong var lika dyster. För en tid sedan bytte man dock tränare och det har givit snabb effekt. Viktig bortaseger mot Verona senast och känslan är att laget kan vara på väg bort från bottenstriden. Gästas nu av Atalanta – ett svårt motstånd men gästerna har lagt mycket krut på Europa League och har inte imponerat lika mycket i Serie A denna höst. Vi gillar läget för Genoa!

Lazio vill bita sig fast i striden om nästa Champions League och hemmamatch mot Torino ska förstås innebära tre pinnar. Torino var farligt förra säsongen men har sällan nått den nivån denna höst. Når Lazio upp i normal standard ska detta gå smidigt.

I Bundesliga 2 är det spelförslag för toppmöte mellan Düsseldorf och Nürnberg som gäller. Frågan är egentligen hur länge hemmalaget kan hänga med i toppen? Har nu fem raka utan seger och vi är något skeptiska till laget. Nürnberg har sett bättre ut på slutet och i svenske Mikael Ishak har man ju seriens skyttekung. Tvåan ska absolut med på systemet.

Vår spelkupong: dagens tipsförslag

  1. Espanyol – Girona             1

Det mesta är som vanligt när det gäller Espanyol. Helt ok nivå i hemmamatcherna medan det sällan blir poäng i bortamatcherna. Lär väl räcka till en mittenplacering, men inte mer. Girona kommer från en jobbig förlust hemma mot jumbon Alavés senast. Tveksamt om laget har form för att kunna studsa tillbaka redan idag.

  1. Genoa – Atalanta               1

Spiketta. Sajter med välkomstbonus på odds erbjuder 1,30 på Genoas seger, vilket är klart värt en registrering och första insättning.

  1. Lazio – Torino                     1

Efter två matcher i följd utan seger studsade Lazio tillbaka senast när det blev seger i den mycket svåra bortamatchen mot Sampdoria. Lazio vände sent och avgjorde på övertid. Det var för övrigt Sampdorias första poängförlust på hemmaplan. Torino håller god klass den här säsongen, men fyra kryss i följd drar dåligt med poäng. Lazio bör fixa det här.

  1. Randers – Midtjylland         X2

Midtjylland har varit med på Topptipset flera gånger på måndagar de senaste veckorna och laget fortsätter att leverera. Fyra segrar i följd och det ser ut att bli en häftig guldstrid i Danmark mellan tre lag. Randers har det tufft och ligger näst sist i ligan. Har två raka förluster och någon ljusning syns inte. Det här ska Midtjylland fixa.

  1. Guimaraes – Feirense       1X

Guimaraes gnuggar på riktigt bra och har vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Alla segrar har varit på bortaplan och det visar ännu tydligare att formen är riktigt fin. Feirense öppnade säsongen ganska piggt, men har hamnat i en djup svacka och har fyra förluster i följd. Har ändå ett skapligt försvarsspel och det gör att det finns poängchans även i den här matchen.

  1. Maritimo – Braga                 X2

Maritimo gör det bra och ligger femma i tabellen. Det är ett stadigt försvarsspel som har byggt framgången så här långt. Bara tio insläppta på 13 matcher är i nivå med topplagen Benfica och Sporting. Fyran Braga ligger fyra poäng före och vinner Braga skapas ett stort glapp mellan topp 4 och övriga. Vi tar lite ställning för bortalaget.

  1. Reading – Cardiff                 X2

Topplaget Cardiff bara trummar på och det verkar inte komma någon svacka. Har fyra segrar i följd inför den här matchen och har dragit ifrån tillsammans med Wolves. Bara 14 insläppta är bäst i hela Championship ligan och det är inte mycket som talar för att Cardiff ska rasa ihop. Reading är i bra slag för dagen och har kanske bästa formen på hela säsongen. Blir ändå svårt att mot ett supertätt Cardiff.

  1. F.Düsseldorf – Nürnberg  1X2

Viktigt möte i toppstriden. Tvåan Düsseldorf tar emot trean Nürnberg och det skiljer bara två poäng mellan lagen. I formhänseende är skillnaden dock större. Nürnberg har två raka segrar medan Düsseldorf har fem i följd utan seger. Till det ska läggas att Nürnberg har tre segrar och ett kryss i sina fyra senaste besök här. Känns givet att börja med tvåan här.