Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips Torsdag 9 Augusti

De åtta matcherna på Topptipset speltips Torsdag 9 Augusti innebär bra spelalternativ. Det är dags för ytterligare en omgång av kvalet till Europa League, den tredje i ordningen.

FC Köpenhamn är först ut som bortalag på dagens kupong. De har visat bra form och en stark defensiv det senaste. Inga insläppta mål fem matcher i rad talar sitt tydliga språk. De hade förvisso vissa besvär mot finska KuPS i den första omgången i detta kvalet. Däremot slog det ut Admira Wacker i ett senare skede, som är ett på pappret starkare lag än finnarna. Dagens möte har förmåga att bli tät, speciellt med hemmafördel till CSKA Sofia. Vi garderar fullt ut.

Nästa match bjuder också på danskt deltagande. Nordsjälland tar emot FC Partizan på hemmaplan. Det var Nordsjälland som slog ut serieledarna AIK från kvalet förra omgången. De är hyfsade favoriter detta mötet. Ett intensivt jobb bakåt är att vänta, varför ett lika resultat inte känns otänkbart. Utgångskrysset känns bäst.

Olympiakos har betydligt högre grundkapacitet än Luzern, men ligaspelet har inte börjat i Grekland och man har inte imponerat i sommarens träningsmatcher. Trots det håller vi laget som favorit på kupongen.

Burnley tog sig något överraskande till det här kvalet. De motade ur Aberdeen i den andra omgången, men det var inte en betryggande insats. Nu möter de ett turkiskt lag på hemmaplan. Istanbul Basaksehir spelar normalt väldigt starkt med hemmalaget i ryggen. Detta mötet blir svårt för laget från PL. Vi ger de ett kryss som gardering.

Rosenborg har en bra chans på bortaplan mot Cork City. Det irländska ligan är inte särskilt stark. Där är det dock Cork som toppar tabellen efter tjugoåtta omgångar. De föll två gånger i rad mot Legia Warsaw i kvalet till CL men har spelat bra i ligan. Får det svårt ikväll dock.

Torsdagens Topptipsförslag

  1. CSKA Sofia – FC Köpenhamn 1X2
  2. Nordsjälland – FK Partizan 1X
  3. Istanbul Basaksehir – Burnley 1
  4. Olympiakos – Luzern 1X
  5. Vitesse Arnhem – Basel X2
  6. Cork City – Rosenborg 2
  7. Hibernian – Molde 1X2
  8. Sarpsborg – Rijeka 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!