Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips Torsdag 4/10

För Malmö FF gäller det att säkra sina första Europa League poäng efter den sura nollpoängaren mot Genk senast. Vårt Topptipset speltips torsdag 4 oktober tror dock det det blir tufft mot ett formstarkt Besiktas.

I Allsvenskan spelar Malmö FF hyfsat bra, även om de haft en del problem med skador i truppen. Frågan är om den tuffa matchningen mellan Europa League och den högsta svenska serien känns i benen. De förlorade med två mål mot Genk, där de inte fick till något framåt. Besiktas vann enkelt över Sarpsborg och har inlett den turkiska ligan övertygande. Vi har de som klara favoriter här.

För Leipzig blev premiären i Europa League tuff. Förlusten mot Salzburg innebär att de måste plocka poäng i det här mötet. Svenske Emil Forsberg är troligtvis inte med på grund utav skada. Rosenborg hade något svårare motstånd i form utav Celtic den första rundan, som de förlorade mot med ett mål. Vi har de som klara favoriter, speciellt med tanke på poängbehovet.

Salzburg satsar på Europa League trots att det var storebror Champions League som var det egentliga målet. De spelar riktigt bra i Bundesliga och bör göra processen kort med Celtic, som inte får till det framåt. Enkel etta.

Topptipset System Tips 4/10

  1. Malmö FF – Besiktas X2
  2. Rosenborg – Leipzig 1X
  3. Salzburg – Celtic 1
  4. Bordeaux – FC Köpenhamn 1X2
  5. Milan – Olympiakos 1
  6. Spartak Moskva – Villareal X2
  7. Eintracht Frankfurt – Lazio 1X2
  8. Krasnodar – Sevilla X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!