Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Topptipset Torsdag 5 April

Spelförslag Torsdag Topptipset Fotboll

En del Europa League-matcher samt sydamerikanska Libertadores-cupen finns med på torsdagens Topptips kupong. Ingen anledning att tippa emot två största favoritlag Arsenal och Atlético i dagens speltips. Vi lägger även till chilenska Colo Colo som ett bra spelförslag idag.

Sporting Lissabon är långt från Atléticos standard och Madridseger är dagens spikförslag, om man kikar på hur spelbolagen har satt sina odds. Med tanke på svårighetsgraden på de tre sista matcherna på torsdagens Topptipset kupong, behövs ett antal garderingar. De ska sparas just på sådana matcher som den mellan Sporting och Atleti.

Arsenal gör en dålig säsong i PL. Det gör att de måste satsa allt på Europa League-seger. CSKA är inte någon lätt motståndare egentligen, men vi tror att motivationen  gör att Arsenal vinner lätt idag. På hemmaplan vill laget få med sig ett bra resultat och bör lyckas och få med sig tre poäng.

Andra Europa League-matcher som är med på Topptipset idag är mer ovissa. Vi väljer att göra en del helgarderingar. Sydamerikanska Copa Libertadores är svårtippad och vi brukar rekommendera att inte spela på denna liga på grund av läggmatcher. Det gäller inte bara Topptipsmatcher, utan även allt annat spel så som Lången och Matchen.

Våra Topptips Spelförslag Torsdag

Arsenal – CSKA Moskva 1

Arsenal ligger sexa i Premier League just nu. Den enda biljetten till Champions League till hösten finns i den här turneringen. Spiketta.

Atletico – Sporting 1

Atletico har stabil form som vanligt. De lär inte gå bort sig här. Filipe Luis är skadad.

Lazio – Red Bull Salzburg                              1X2

Red Bull är obesegrat i Europa League och har 19 raka matcher utan förlust i Europaspelet. Hwang är avstängd i Salzburg. Svårtippat.

RB Leipzig – Marseille                                    1X2

Leipzig har visat en bra form, men saknar Orban. Marseille är utan Mandanda och Thauvin. Helgardering föreslås som Topptips spelförslag.

Colo Colo – Delfin                                    1

Colo Colo brukar vara svårspelat hemma. Trolig etta.

Bolivar La Paz – Atlético Nacional               1X

Bolivar fick en enkel resa mot ett decimerat Real Potosi i ligan. Viktig match efter två raka kryss i Copa Libertadores.

River Plate – Independiente Santa Fe        1X

River Plate har fått bättre ordning på spelet den senaste tiden. Har överkomligt motstånd här och bör inte tappa poäng.

Estudiantes de La Plata – Santos                1X2

Slarvig insats i helgens ligaspel av Estudiantes. Känns inte helt pålitligt. Santos har kapacitet att störa.