Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Topptipset Onsdag 21 Mars

Speltips Topptipset Onsdag

Idag, onsdag, håller vi oss korta med speltips för Topptipset. Vi antar att rätt få spelare kommer att vara med i jakten efter åtta rätt på dagens spelkupong. Anledningen är att det helt enkelt är tråkiga matcher att spela på odds. Med färre deltagare lär även utdelningen bli rätt låg idag. Då vi ändå lovat att publicera speltips varje dag, väljer vi att ge dig en snabbanalys för att sedan presentera förslag för systemspel på 36 rader.

Analys inför Dagens Topptipset Onsdag

LFC är i fokus i vår analys för Topptipset idag, den 21 mars. Laget från Linköping har en tuff uppgift framför sig i Champions League i damfotboll. Annars så anser vi att Wolfsburg är onsdagens bästa spikförslag. Fyra kvartsfinalsmatcher från damernas CL finns med på kupongen. De två senaste årens vinnare, Lyon, är ett av lagen som förväntas ta sig vidare på ett enkelt sätt. Barcelonas damer var visserligen i semi i CL i fjol, men har inte samma styrka som fransyskorna.

Kupongens största favorit, vilket vi redan har nämnt, är tyska Wolfsburg damer. Det finns ingen anledning att vara oroad över att Slavia Prag ska kunna störa tyskorna i CL-matchen idag. Wolfsburg blev pressat av Fiorentina i åttondelen, men laget är alldeles för rutinerat för att inte vinna mot Slavia Prag. Vi satsar 100 kr hos Betsson på denna match utöver vår Topptipset kupong.

Nu till det svenska inslaget på Topptipset Onsdag, Linköpings FC. Klubben har fått en minst sagt tuff lottning mot engelska Man City damer och chanserna till avancemang är små. Manchester City är inne i seriespel, medan Linköping spelat några cupmatcher på försäsongen utan att imponera. Tipset är givet, men vi hoppas att Linköping kan kämpa till sig ett oavgjort idag. De fyra övriga matcherna på Topptipset idag, den 21 mars, hämtar Svenska Spel från England. Samtliga är svårlösta. Vi garderar samtliga. Det enda undantaget är Wigan. Klubben har bra form, och är ett topplag i sin liga.

Dagens Förslag: Systemspel på Rader

  1. Walsall – Wigan                                                      2
  2. Crawley Town – Wycombe                                 2
  3. Barrow – Hartlepool                                         1X2
  4. Maidstone United – Macclesfield                     X2
  5. Manchester City LFC – Linköpings FC            1X
  6. Montpellier Dam – Chelsea LFC                     1X2
  7. Wolfsburg dam – SK Slavia Prague                1
  8. Lyon dam – FC Barcelona dam                      1