Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Topptipset 28 September Fredag

Det är nästan helg och festen börjar med ett speltips Topptipset 28 september. I superettan går Falkenberg fram som loket och har bra chanser att lösa uppflyttning till Allsvenskan. Nu möter de Brage som är på väg neråt i tabellen. Spik med andra ord.

Falkenberg har en stabil position precis under serieledarna. Det bör betyda uppflyttning för Västkustslaget nästa säsong. Nu senast slog de J södra med två mål mot noll, i en match de dominerade totalt. Dagens motståndare Brage har spelat oinspirerat det sista vilket resulterat i tre förluster i rad. Vi spikar ettan för att ge utrymme i mer komplicerade matcher.

Bristol City öppnade säsongen starkt men har nu förlorat två matcher i rad. De förde matchen mot Wigan även om det inte räckte till vinst. Aston Villa förlorade mot Sheffield Wednesday nyligen och Bruce på tränarposition sitter löst. Han behöver en vinst. Möjligt att laget klarar av att ge honom det. Vi tippar för det.
Den här säsongen började Leeds lysande. Senast kom den första förlusten, mot Birmingham. Nu saknas ett par pjäser i anfallet. Sheffield Wednesday har spelat både bra och dåligt och hur formen är för dagen är svårt att förutspå. Vi börjar med en etta.

Monaco AS kommer inte upp på förväntad nivå. De har inte vunnit en enda av de sju inledande matcherna för säsongen, vilket är klart oroande. De saknar fortsatt Rony Lopes och att de skulle få till spelet i nästa match känns inte troligt. St Etienne har spelat bra, bortsett från förlusten mot PSG. När de här två lagen möts vinner Monaco oftast. Vi helgarderar.

Speltips för Topptipset System Idag 28/9

  1. Falkenberg – Brage 1
  2. Bristol City – Aston Villa 1X
  3. Sheffield Wednesday – Leeds X2
  4. St Etienne – Monaco 1X2
  5. Rayo Vallecano – Espanyol X2
  6. Hertha Berlin – Bayern München 2
  7. Vejle – Randers 1X2
  8. Albacete – Zaragoza 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!