Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Topptipset 23 Juli

Vårt speltips Topptipset 23 Juli ser en komplicerad kupong där vi går hårt åt halvgarderingarna. Köpenhamn är ett undantag, där klasskillnaden på motståndet bör betyda en bekväm trepoängare för laget från huvudstaden.

Först ut är Hammarby mot Dalkurd. Stockholmarna hade en mycket fin inledning på säsongen men det senaste har det sett minst sagt svajigt ut. Deras insatser gör att en spik i matchen inte är aktuellt. Å andra sidan är Dalkurd inte heller i form. De klarade ett oavgjort resultat mot Trelleborg, efter en missad straff. Bortalaget ligger på nedflyttningsplats och måste börja visa andra takter om visiten i Allsvenskan inte skall bli kort. De lär inte komma undan med en trepoängare ikväll, men ett kryss känns inte otänkbart.

Klarar utgång är det i matchen mellan Hoboro och FC Köpenhamn. Trots bortaplan lär köpenhamnarna göra kvällen sur för det mottagande laget. De spelade ganska bra fotboll på bortaplan mot Vejle, men föll ändå med tre mål mot ett till slut. Denna uppgiften är tuffare. Köpenhamn stod för något av en besvikelse förra året och premiären i serien blev en förlust på hemmaplan. Då dominerade de matchen men lyckades inte få resultatet med sig. Det lär ett revanschsuget lag få idag.

Den andra spiken hittar vi i den irländska ligan. Cork City på en fin andraplats i tabellen tar emot Derry City som ligger mycket längre ner. Hemmalaget har haft några förluster mot tuffare motstånd det senaste. Senast spelade de lika mot Shamrock Rovers, som spelat kval till Champions League nyligen. Att Derry City vann över Limerick säger inet så mycket. Dagens motstånd håller en annan klass.

Speltips System för Topptipset Idag Måndag

  1. Hammarby – Dalkurd FF 1X
  2. IFK Norrköping – Elfsborg 1X2
  3. Grindavik – Keflavik 1X
  4. Hobro IK – FC Köpenhamn 2
  5. Cork City – Derry City  1
  6. Internacional – Ceara 1X
  7. Atletico GO – CSA 1X
  8. Cluj – Malmö FF 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!