Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Topptipset 22 Juli Söndag

Vårt speltips Topptipset 22 Juli söndag tror att AIK är den mest troliga vinnaren denna nästan helsvenska kupongen. Det enda undantaget är den sista matchen som lånats från Danmark. Läs vår snabba analys för att öka dina vinstchanser.

Först ut är alltså AIK mot Brommapojkarna. Hemmalaget säkrade avancemang i kvalet till Champions League genom att slå ut Shamrock Rovers i två möten. Laget har hittills inte förlorat en enda match i Allsvenskan denna säsongen, vilket självklart är mycket starkt. BP har å andra sidan sämst målstatistik i hela ligan. Ännu sämre på bortaplan. Bäddat för en spik.

Team Thorengruppen FF har haft lite motgångar det sista och fallit snöpligt. I kontrast har Syrianska haft millimeterna med sig i några möten. Laget från Umeå ligger på fjortonde plats i tabellen, jämfört med motståndarnas plats fem. Nu senast fick Team Thorengruppen FF med sig ett lika resultat mot Linköping City, som ligger en plats ovanför Syrianska i tabellen. Hemmalaget borde ta hem det här, men vi väljer att helgardera.

Ett annat Umeålag finns med på dagens kupong och står för den andra spiken. De möter bottenlaget Akropolis som radar upp förlust efter förlust. Umeå FC ligger på tredje plats efter Västerås och Carlstad United. Deras jakt på topplaceringar bromsades upp rejält av Sollentuna i den förra matchen. Nu lär de vara revanschsugna och Akropolis kommer få betala för det.

Speltips – System på Dagens Topptipset 22 Juli

  1. AIK – Brommapojkarna 1
  2. Djurgården – BK Häcken 1X
  3. IK Sirius – IFK Göteborg 1X2
  4. Umeå FC – Akropolis IF 1
  5. Syrianska FC – Team Thorengruppen FF 1X2
  6. FC Linköping City – Carlstad United BK X2
  7. Husqvarna FF – Tvååkers IF X2
  8. AGF Aarhus – FC Nordsjälland 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!