Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Topptipset 2 Februari

Dagens Fotboll Topptipset tips

Idag är det Spanien, Belgien, Tyskland, Frankrike, England och Italien på Topptipset kupongen. Rätt fin mix från spelmonopolbolaget den 2 februari. I våra speltips på Topptipset idag lutar vi på Ettkrysstvå oss emot två franska spikar, samtidigt så lämnar vi Real Sociedad ogarderat. Köln och Bolton har tuffa uppgifter framför sig, men kan mycket väl vinna.

Inför Topptipset Matcher Idag

Först med på Topptipset kupongen idag är matchen mellan Real Sociedad och Deportivo i La Liga. Real Sociedad har inte rosat marknaden på sistone men man har haft tuffa uppgifter överlag. Nu ser det mer passande ut när Deportivo kommer på besök. Gästerna har sedan november bara tagit en poäng på fem bortamatcher.

Målskillnaden 4-17 på dessa är bedrövlig och inte ens det i höstas hyggliga hemmaspelet har fungerat. Senaste insatsen var smått heroisk då man klarade 2-2 trots en man mindre i en timme. Bortaplan nu dock och truppläget oroar med flera kuggar borta och ytterligare ett par tveksamma. Här kommer många feggardera men vi tar ställning. Blir det fortsatt svagt i försvaret, är denna Topptipset match säkert med bland matcher med flest mål på Måltipset.

Ytterligare en match som kan vara värd att skriva några rader inför är i Frankrike. Den franska duon vi har fastnat för är Marseille och Nimes. De sistnämnda är tabelltvåa bakom suveräna Reims i Ligue 2. På hemmaplan gör laget hela 2,25 mål i snitt och hela sex av Nimes sju senaste hemmamatcher har slutat med seger. Turk-fransosen Bozok har dunkat in 16 mål och toppar skytteligan med fyra måls marginal.

Anfallskollegan Alioui slåss om en VM-plats i Marockos trupp och visat storform. Gästande Ajaccio smyger med där bakom och ska respekteras men bortaspelet har inte övertygat på sistone. Senast såg man ut att tappa poäng hemma mot tabelljumbon Tours – säsongens på papperet enklaste uppgift. Vialla hoppade dock in och satte direkt sitt allra första A-lagsmål fram till 2-1. Tveksam insats och vi spikar vassa Nimes som av vår expert ses som fredagens självklara spikförslag på Topptips.

Vi går vidare igenom våra speltips för Topptipset 2 februari nu. Olympique Marseille ser bra ut inför våren och slåss om andraplatsen bakom omöjliga PSG. Senast hade hemmafansen hoppats på ett ryck ifrån Monaco men dessa kvitterade i andra halvlek till 2-2 och höll det matchtiden ut. Nu går svårighetsgraden ner flera snäpp när Metz kommer på besök.

Gästerna har höjt sig på slutet men det är fortfarande en bra bit upp till strecket och det är inte här tabelljumbon ska säkra kontraktet. När lagen möttes i november så vann Marseille med 3-0 och nu är man dessutom klart hemmagynnat. Toppchans! Det lär bli en ny vinst för Olympique idag. Då odds på tre poäng för Marseille ligger på 2.00 får du 300 kr i vinst vid spel med välkomstbonus på odds, när du sätter in en hundring. Bra idé, tycker Topptipset expert.

Våra Speltips för Topptipset Fredag

  1. Real Sociedad – Deportivo         1

Sociedad blir tämligen stor favorit här, men det ser vanskligt ut, med fyra raka nollpoängare i rad som facit. Deportivo La Coruna är inte märkvärdigt men kan utmana om poängen en bra dag.

  1. R Antwerp – W Beveren         1X

Antwerpen höll topplaget Charleroi stånget, trots två utvisningar i den senare delen av matchen. Waasland-Beveren är dock också ganska svårbesegrat och ettan känns lite skör.

  1. Vitesse – Groningen               1X

Groningen har bara en förlust på de fem senaste matcherna men det har inte varit mycket till topprestationer. Motståndet har varit av den svagare sorten. Här blir det svårt att stå emot.

  1. Köln – Borussia Dortmund                  X2

Köln har ryckt upp sig avsevärt och faktiskt vunnit det mesta på senare tid. Fortfarande är det jumboplatsen som gäller men lagen framför får verkligen se upp.

  1. Marseille – Metz                     1

Metz lyckades med möda vinna över Nice med en man mer större delen av matchen. Uppryckning trots allt från Metz sida. I den här jättesvåra bortamatchen blir det dock poänglöst.

  1. Nimes – Ajaccio                      1

  2. Bolton – Bristol City                   1X2

Bolton finns på nedflyttningsplats och formläget säger att laget blir kvar där, åtminstone ett tag till. Nu är det toppstridande Bristol City som kommer på besök och då måste allt stämma.

  1. Empoli – Palermo                  1X

Ett toppintressant toppmöte. Empoli är tre poäng efter Palermo och Frosinone, som ligger överst. Det lär bli strid ända in i kaklet om poängen men jag håller Palermo som snäppet bättre.