Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips Tisdag 24 Juli

Detta Topptipset speltips Tisdag 24 Juli ser intressanta möten i kvalet till CL, samt några matcher från andra divisionen i Brasilien. Inga självklara matcher men det finns bra spela att göra denna omgången.

Malmö är först ut på kupongen. De har spelat avsevärt bättre sen den katastrofala våren då inte mycket gick lagets väg. Nu är det det rumänska laget Cluj som står för motståndet, en match som skåningarna normalt skall ta hem. Deras usla bortsastistik skrämmer dock, vilket gör att vi väljer att gardera matchen.

En match som sticker ut är den mellan Hapol Beer Sheva och Dinamo Zagreb. Hemmalaget är favoriter till vinsten. Det israeliska laget har dock stått för en del fina prestationer på sistone och bör inte uträknas. Vi garderar för skräll.
Förra året spelade Basel mycket bra i CL. Med rutin i ryggen och ett i grunden bättre lag bör betyda att PAOK Salonik får vika sig detta mötet. Vi vill dock höja ett varningens ord för Basel, som åkte på en sur förlust i premiären i den inhemska ligan.

Shkendija vann första mötet mot New Saint med fem mål mot noll. Returen gick åt andra hållet då de förlorade med fyra mål. Med liten marginal säkrades avancemang i kvalet. Nu står Tiraspol på andra sidan planen. Shkendija är på pappret favoriter, men deras svajande form gör att vi garderar matchen.

Suduva från Litauen chockerade genom att slå ut APOEL med tre mål mot två, på två möten. Nu är det serbiska Crvena Zvezda som det skall ställas upp mot. De är normalt starka hemma och har ett bättre fotbollslag överlag sett. Därför känns ettan klar.

Sambafotbollens hemland bjuder på de två sista matcherna detta Topptipset förslag. Goias tar emot Coritiba på hemmaplan. De har visat fin form det sista och bör ses som favoriter. Coritiba har det kämpigt att få till spelet. Denna matchen blir för svår. Etta.

Topptipset System Tisdag 24 Juli

  1. Cluj-Malmö FF X2
  2. PAOK Saloniki-Basel 1
  3. Dinamo Zagreb-Hapoel Beer Sheva 1
  4. Shkendija-Sheriff Tiraspol 1X2
  5. FK Crvena Zvezda-Suduva 1
  6. Fortaleza-Avai 1X2
  7. Goias-Coritiba 1
  8. Ponte Preta-Juventude 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!