Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips Tisdag 18 September

Gruppspelet till Champions League gör nu sitt intåg igen. Vårt Topptipset speltips tisdag 18 september ser flera intressanta spikmöjligheter, bland annat Dortmund och Barcelona, som har lämpliga uppgifter.

Club Brugge är underdog i den första gruppen, även om de inte skall räknas bort på förhand. I den inhemska ligan har de vunnit sex av sju möjliga så formen är klart god. Borussia Dortmund från Bundesliga håller normalt högre standard och har även de öppnat säsongen starkt. Vi tar med ett litet skrällkryss i systemet.

Atletico Madrid jagar formen och deras insatser det senaste imponerar inte nämnvärt. Monaco har en bra trupp som dock inte levererar som förväntat. Madrid är det vassare laget om de får spelet att sitta, men den här matchen kan alla gånger sluta med ett poäng för vardera sida.

En liten missmatchning mellan Barcelona FC och PSV Eindhoven. De förmodade vinnarna av La Liga i år kommer inte vika sig när viktiga poäng står på spel i vad som kan betecknas som ”dödens grupp”. I Holland spelar PSV offensiv fotboll, men det är tveksamt att de får till mycket framåt mot Barca. Vi spikar spansk seger.

Napoli från Serie A har en överkomlig uppgift den första omgången. De reser för att möta Crvena Zvedzda i en match de normalt skall klara av. Hemmalaget är starka när de spelar inför sin energiska publik och har inte förlorat på tjugofem matcher på hemmaplan.

En stormatch som kan sluta hur som helst är den mellan Liverpool och Paris SG. Det franska laget har kanske världens allra giftigaste anfallstrio i form utav Neymar, Mbapppe och Cavani, vilka inte skall räknas bort oavsett motstånd. Liverpool blir en tuff värdemätare. Salah och övriga spelare i det brittiska storlaget är favoriter inför mötet, speciellt med tanke på att matchen går av stapeln i England. Vi utgår från ettan.

System Topptipset Tisdag 18/9

  1. Club Brugge – Borussia Dortmund X2
  2. Monaco – Atlético Madrid X2
  3. Barcelona – PSV Eindhoven 1
  4. Inter – Tottenham X2
  5. Crvena Zvezda – Napoli 2
  6. Liverpool – Paris SG 1X2
  7. Galatasaray – Lokomotiv Moskva X2
  8. Schalke – Porto 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!