Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 25 Juli Onsdag

Detta Topptipset Speltips 25 Juli Onsdag ser en kupong med många matcher från International Champions Cup, som bjuder på en del huvudbry.

Matchen mellan Borussia Dortmund och Benfica innebär intressanta spelmöjligheter. Inför detta mötet i Champions Cup har har Dortmund radat upp två vinster i turneringen. Motsttåndarna gör sin första match. För det tyska laget saknas två ordinarie spelare, Weigl på mitten och Toprak på en defensiv position. Benfica har borta sin ordinarie målvakt Svilar, samt Krovonic på mittfältet på grund utav skada.

I matchen mellan Ajax och Sturm Graz känns utgången klar. Det nederländska laget är stora favoriter att få med sig tre poäng denna omgången av CC. Det skall vara sagt att Ajax har en del spelare borta. Det lär dock inte spela så stor roll då bortalaget också saknar viktiga pjäser. Klasskillnaden blir för stor. Vi spikar ettan.

En mycket intressant match för fotbollsintresserade är det brittiska mötet mellan Manchester City mot Liverpool. Bortalaget är favoriter att ta hem mötet, även om man inte kan räkna bort ett lag som City. De hade en kanonfin säsong förr året och har visat att deras spel börjar komma igång. Noterbart är att bägge lagen har en nollpoängare mot Dortmund i turneringen.

Topptipset System: Onsdagens Spel 25/7

  1. Ajax – Sturm Graz 1
  2. Bate Borisov – HJK Helsingfors 1
  3. Celtic – Rosenborg 1X
  4. Juventus – Bayern München 1X2
  5. Borussia Dortmund – Benfica X2
  6. Manchester City – Liverpool 1X2
  7. Roma – Tottenham 2
  8. Milan – Manchester United 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!