Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips Måndag 1 Oktober

Veckans första Topptipset speltips måndag 1 oktober hämtar matcher från hela Europa. Hammarby inleder kupongen med ett hemmamöte mot IFK Göteborg, där de måste ses som klara favoriter.

Senaste veckorna har varit tunga för Bajen. Två förluster i Stockholm och ett kryss mot Sirius IK är inte godkänt resultat. Nu senast nollade de mot gästande Elfsborg. Blåvitt har ännu sämre statistik och får ses som klara underdogs här.

Tabelljumbo Trelleborg bländar inte heller med sitt spel. De förlorade på hemmaplan mot Dalkurd senast, vilket cementerade deras plats i botten. Målskyttet har varit det största problemet. Nedflyttning är troligt. Örebro har en oinspirerande mittenplats men kan i alla fall nypa några positioner och en trepoängare här är att vänta.

Bournemouth har börjat bra i Premier League men har en fyramålsförlust mot Burnley i ryggen. Det var den första förlusten. Crystal Palace har öppnat piggt och de två senaste matcherna har inte varit dumma alls. Mållöst mot Newcastle efter en ganska händelselös match. Palace är bra på resande fot och vi ger de utgångstipset men garderar friskt.

Topptipset System: Tips från Expert för Måndag 1/10

  1. Hammarby – IFK Göteborg 1
  2. Elfsborg – BK Häcken X2
  3. Örebro SK – Trelleborg 1
  4. IFK Värnamo – AFC Eskilstuna 2
  5. Bournemouth – Crystal Palace 1X2
  6. Sampdoria – Spal 1X
  7. FC Nordsjälland – Sönderjyske 1X
  8. Celta Vigo – Getafe 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!