Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips Fredag Vecka 48

Topptipset fotbollsspelare

Det väntar en rätt het Topptips kupong idag fredag. Ett par favoritmöten med Napoli mot Juventus i spetsen finns med på tipskupongen. Det tufft för Juve idag, då vi tror på hemmalaget. Juventus har långa stunder varit tråkigt överlägset i Serie A på senare år – men den här hösten har det varit annorlunda. Juventus har inte varit helt skarpt och utmanas av ett antal lag, med Napoli i spetsen. Napoli har långa stunder varit en fröjd att skåda och dagens något bräckliga Juventus får ovanligt svårt att freda sig, den saken är klar. 1X räcker!

Jättematch på dagens Topptipset sker även i Portugal: Porto mot Benfica. Duon står, tillsammans med Sporting, som vanligt i särklass – men vi håller utan tvekan Porto högst. Laget har överlag övertygat betydligt mer än ett Benfica som dessutom floppat i Champions League. På den här arenan skräller Benfica sällan och det är läge att ta ställning: Porto-ettan spikas!

Fina matcher även i övrigt, bland annat Leeds-Aston Villa där vi ratar ettan i dagens fotbollstips. Vi har gillat Villas trend en längre tid samtidigt som Leeds har gungat, även här hemma där man torskat tre av fyra senaste. Vi ger följande speltips inför denna Topptipset-match: X2. Totalt tippar vi 32 rader på fredagens kupong. Nedan går vi igenom fort alla åtta matcher.

  1. Napoli – Juventus            1X

Kvällens begivenhet, utan konkurrens! Napoli har imponerat stort och helt logiskt är laget ligaledare. Juventus har inte spelat lika stadigt men är alltid en potentiell poängplockare. Knapp tips-etta.

  1. Charleroi – Oostende     1

Även om flertalet bettingexperter på odds sidor online garderar i denna match, väljer vi sätta etta som speltips här. I belgiska toppligan känns det som att Charleroi är det starkare laget just nu.

  1. Dijon – Bordeaux              X2

Bordeaux lyckades äntligen vinna senast, efter mängder med motgångar. Den segern sa dock inte så mycket, då det var formklena St. Etienne som stod på andra sidan.

  1. Porto – Benfica               1

Toppmöte i Portugal, men det är ändå lätt att sätta Porto före, trots att Benfica har haft fina resultat i ligan. Portos hemmaspel glänser och tipset är säker vinst med ett par måls marginal.

  1. Malaga – Levante           1X

Malaga har för närvarande nedflyttningsplats, medan Levante finns en bit framför i tabellen. I de senaste matcherna är det dock Malaga som har spelat den bättre fotbollen och vi gillar ettan. Dessutom tror vi på en riktig målfest i denna Topptipset match. Spelar ni även på Måltipset idag, kan det vara ett bra speltips att ta med denna match som en av dagens målrikaste.

  1. Freiburg – Hamburg      1X

Fotbollstips och Topptipsförslag fortsätter med Tyskland. Både Freiburg och Hamburg knep viktiga segrar senast och kom därmed bort från den akuta nedflyttningsstriden. Här lär det bli hård kamp och ett oavgjort resultat känns nära till hands.

  1. Cardiff – Norwich           1X

Norwich har dalat i tabellen, vilket inte är så konstigt, med noll vinster på de senaste fem matcherna. I grunden är Norwich ett dugligt lag men som läget är nu, blir det förlust mot Cardiff.

  1. Leeds – Aston Villa          X2

Leeds har varit lite ojämnt på slutet. Torsken mot Wolverhampton var dock väntad. Vi har dock ett ganska gott öga till Leeds men här ställs laget mot mycket duktigt motstånd igen. Tvåan gillas helt klart.