Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Fredag Topptipset 27 Juli

Vårt speltips Fredag Topptipset 27 Juli ser några matcher som inte är så lätta att klura ut. Premiärerna i Belgien, Österrike och Frankrike står på schemat. Den irländska ligan är en annan historia. Där ser vi några klara vinster.

Det är oftast knivigt att tippa på ligapremiärer. Speciellt om lagen är hyfsat jämna på pappret. På dagens Topptipset förslag är det fallet i några av fallen, exempelvis Troyes och Ajaccio från Frankrike eller Liege mot Gent i den belgiska ligan. De matcherna känns väldigt ovissa och vi helgarderar. Det behövs inte i matchen mellan Wien och Inssbruck. Gästerna är nykomlingar och får det antagligen svårt mot rutinerade Austria Wien.

Lite lättare är det att hitta favoriter från Irland. Både Shamrock Rovers och Watford har lämpliga uppgifter. Watford spelar på bortaplan, men det bör inte göra skillnad när klasskillnaden är som den är. Rovers spelade bra mot Gnaget och stod för en stark prestation när Watford besgrades i den inhemska ligan. På hemmaplan mot Sligo Rovers betyder det troligast tre poäng. Spiketta.

En jämnare match är den mellan Derry City och St Patrick´s Athletic. I matchen mot Cork City försvann de helt, men de har ett på pappret något bättre lag än gästerna. Räkna inte bort ST Patrick´s helöt, men utgångsettan går till hemmalaget. Cork City är dock stora favoriter. Deras överkörning av Derry imponerar, nu när Bray Wanderers står för motståndet är utgången viss. Bottenlaget kommer få lämna mötet med noll poäng.

Speltips System Topptips 27 Juli

  1. Sönderjyske – Horsens 1
  2. Standard Liege – Gent 1X
  3. Austria Wien – FC Wacker Innsbruck 1X
  4. Bray Wanderers – Cork City 2
  5. Derry City – St Patrick’s Athletic 1X2
  6. Limerick FC – Waterford X2
  7. Shamrock Rovers – Sligo Rovers 1
  8. AC Ajaccio – Troyes 1X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!