Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 24 oktober

Champions League står på tur detta Topptipset speltips 24 oktober. Lionel Messi saknas i Barcelona och då kan det bli svårt att besegra ett formstarkt Inter. Argentinaren har en minst sagt viktig roll i laget och utan honom är de inte lika fruktade.

Hittills har FCB fått in åtta mål i Champions League. Av de har Messi gjort över hälften. Att han inte är med den här gången ger Inter en seriös chans att knipa tre poäng här. De kommer senast från en viktig seger i derbyt mot Milan. Vi tar det säkra före det osäkra och garderar friskt.

Liverpool med Mohamed Salah på toppen öppnade den här säsongen ganska svalt. Nu i veckan besegrade de förvisso Huddersfield, vilket kan vara tecken på att formen är på väg tillbaka. Senast i Champions League kommer de från en sur förlust i Napoli. Det betyder att det nu är en måste-match på schemat, mot tacksamma motståndet Crvena Zvezda. Vi slösar inte på strecken.

Ett lag som har det kämpigt är Lokomotiv Moskva. De har två förluster där spelet sett verkligen inte imponerat. Nu är Farfan och Smolov på skadelistan, vilket ytterligare är en poäng som talar för Porto, som leder gruppen såhär långt. De kryssade mot Schalke 04 och vann över heta Galatasaray. De har en stabil och rutinerad trupp. Enda som oroar är att detta är en måstematch för Moskva.

System Topptipset Speltips 24/10

  1. Paris SG – Napoli 1
  2. Barcelona – Inter 1X2
  3. Borussia Dortmund – Atlético Madrid 1X2
  4. Club Brugge – Monaco 1X
  5. PSV Eindhoven – Tottenham X2
  6. Liverpool – FK Crvena Zvezda 1
  7. Galatasaray – Schalke 1X
  8. Lokomotiv Moskva – Porto 2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!