Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 9/9 Söndag

Den nya Nations League stör för majoriteten av matcherna detta Topptipset speltips 9/9 Söndag. Frankrike bör ha en bra chans mot Nederländerna och Tyskland är en bra spik mot Peru.

De regerande världsmästarna spelade en mållös match mot Tyskland där de inte verkade hittat formen ordentligt. Bre besked från nya målvaktstalangen Areola i det mötet som får spela nu igen.

Idag är det Nederländerna som står för motståndet och då är Frankrike klara favoriter. Räkna inte de orange landslaget helt. De slog Peru nyligen och trots att Sneijder slutat i landslaget finns det talang bland de unga spelarna. Vi tar med krysset men utgår från ettan.

När Tyskland spelade mållöst mot Frankrike såg de ut att få tillbaka lite av den skärpa de saknade under sommarens VM. Nu väntar Peru i en match som den tyska lagmaskinen skall klara av alla gånger normalt sett. Vi spikar ettan som de flesta andra. Skulle det bli kryss faller många kuponger bort, vilket dock är värt att ha i åtanke.

I veckan förlorade Danmark en match mot Slovenien med tre mål mot noll. Men läs inte in för mycket i det, ett bråk i dansk fotboll resulterade i att det var ett amatörlag som ställde upp på plan i förlusten. Det var oklart in i det sista om parterna skulle komma till en överenskommelse inför den här matchen. I sista stund kom lösningen som möjliggör för det danska landslaget att ställa upp med bästa elva idag. Wales är normalt bra motstånd för Danmark men med tanke på uppladdningen för vårt grannland får de ses som svaga favoriter här. Vi garderar.

Topptips System 9/9

  1. Frankrike – Nederländerna 1X
  2. Ukraina – Slovakien 1X
  3. Danmark – Wales 1X2
  4. Bulgarien – Norge 1X
  5. Cypern – Slovenien X2
  6. Makedonien – Armenien 1
  7. Tyskland – Peru 1
  8. Norrby – IK Frej 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!