Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 9 Juli

Semifinal i VM 2018 står på schemat detta Topptipset speltips 9 Juli. Frankrike tar emot Belgien i en match som har alla pusselbitar på plats för att bli en fantastisk drabbning.

Matchen mellan Frankrike och Belgien är den första semifinalen i VM. Belgien slog ut guldfavoriterna Brasilien i kvartsfinalen efter en mycket stark match. Det kontringsstarka europeiska laget vann med en bra taktik där de fick brassarna dit de ville. Frankrike lär inte falla för samma trick och denna matchen kommer säkerligen bli tät. Vi garderar.

Matcher från bland annat Division 1 fyller ut kupongen. Oddevold tar emot nykomlingarna Tvååker i en match där de är storfavoriter. Tvååker har spelat bra första halva av säsongen och är fortfarande med och krigar i den övre delen av tabellen. Deras seger mot Åtvidaberg på sista plats kom inte enkelt. Oddevold är extremt starka hemma och det lutar åt ytterligare en vinst efter detta möte.

Malmö har en viktig match i denna kupongen. Kvalet till Champions League startar med fler omgångar att vänta för Skånelaget. Först ut KF Drita från Kosovos högsta liga. Det är dock en av de sämst rankade ligorna i Europa. Efter Malmös starka prestation mot Sirius senast finns det mycket som talar för att hemmalaget Drita får ge upp tre poäng mot ett formstarkt Malmö.

Topptipset Systemförslag 9 Juli

  1. Hammarby – Östersunds FK 1X2
  2. Oddevold – Tvååkers IF 1
  3. Strömsgodset – Kristiansund BK 1X
  4. Fylkir – Vikingur 1
  5. Guarani – Coritiba 1X2
  6. Frankrike – Belgien 1X2
  7. KF Drita – Malmö FF 2
  8. Vikingur – HJK Helsingfors X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!