Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 8/9 Lördag

Det är en härliga blandning av matcher på dagens Topptipset speltips 8/9 lördag. Först ut på kupongen är ett par matcher från Nations League, som är nylanserat av UEFA. Kombinerat med matcher från Division 1 och Superettan ger en kupong med bra spridning.

Spanien stod för ett smärre fiasko i VM när de åkte ut mot Ryssland på straffar. Med ny tränare har de nu uppgiften klar, återupprätta förtroendet för det spanska landslaget i hemlandet. Gerard Pique har tackat för sig i landslaget och Diego Costa har avböjt deltagande. Utöver det har det skapats rubriker för att Jordi Alba inte fått fortsatt förtroende i landslaget. Kryss är absolut inte otänkbart, men den här matchen kan sluta hur som helst.

Första match i NL mot England är dock inte självklar. Ett generationsskifte har skett hos Britterna som bland annat gjorde sitt bästa VM på flera generationer. Den här matchen blir jämn och målsnål. Vi helgarderar.

Vi vill höja ett varningens ord för Finland. De var aldrig nära en VM-plats men nu har de bara en förlust på tio landskamper. Ungern håller normalt inte samma nivå och nu är de utöver det inne i svag period och inför denna matchen saknas ett par ordinarie spelare. Vi spikar ettan.

Systemförslag Topptipset 8/9

  1. Schweiz – Island 1
  2. England – Spanien 1X2
  3. Finland – Ungern 1
  4. Estland – Grekland 2
  5. Luxemburg – Moldavien 1X2/li>
  6. Vitryssland – San Marino 1
  7. Degerfors – AFC Eskilstuna 1X2
  8. Nyköping BIS – Karlsund 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!