Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 8 Oktober

Det är Måndag igen och det betyder ett Topptipset speltips 8 oktober som är av blandad karaktär. GAIS reser till för att möt Gefle i en match där viktiga poäng står på spel i bottenstriden.

Först är Giffarna Sundsvall som är ett av seriens formstarkaste lag. Av de senaste elva matcherna har de bara förlorat två stycken, vilket är anmärkningsvärt. Både de och Kalmar har en stabil mittenplats utan större risk att hamna under strecket. Kalmar har dock inte vunnit på sex omgångar vilket oroar. Nu saknar de Rasmus Elm vilket är ytterligare ett avbräck för klubben. Sund utgångsetta.

Gefle på jumboplats ser ut att åka på nedflyttning i år. En vinst på sju matcher för de. Ännu sämre för GAIS som bara vunnit en på de senaste tio matcherna. Det senaste har de dock spelat bra mot topplag som HIF och Degerfors, varför vi har de som klara favoriter i det här mötet.

En till svensk match som sticker ut är den mellan IK Frej och J Södra, som huserar i den nedre regionen av tabellen Bäst just nu ser Frej ut, som bland annat kommer från imponerande insats mot Landskrona där de avgjorde i matchens absolut sista skede. J Södra tog förvisso poäng mot ÖIS men har utöver det få imponerande insatser i ryggsäcken. Vi utgår från etta och garderar så mycket vi kan.

Premiären i den andra fransk andraligan tog Metz hem bekvämt. Därefter två nollpoängare. Vinsten visar att kunnande finns. Sochaux får inte till det framåt. Läge för bortalaget att knipa ytterligare en seger. Utgångstvåa.

I Bundesliga 2 hittar vi en stark spik. Köln har hemmafördel när Diusburg kommer på besök. Gästerna har inte en enda vinst hittills och nu är det utöver det klasskillnad i grunden mellan trupperna. Allt kan hända men vi har svårt att se något annat än etta här.

Topptipset System Förslag 8/10

  1. GIF Sundsvall – Kalmar FF 1X
  2. Gefle – Gais 2
  3. IK Frej – Jönköpings Södra 1X2
  4. Sochaux – Metz 2
  5. Rayo Majadahonda – Sporting Gijon 1X2
  6. Real Zaragoza – Osasuna 12
  7. Köln – Duisburg 1
  8. Fluminense – Parana 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!