Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Topptipset 8 Februari

Dagens Speltips för Topptipset Galatasaray Turkiet

Det är inte lätt att gissa resultat på dagens spelkupong. Våra fotbollsexperter håller Barcelona och Galatasaray som trygga cupvinnare och spikar på torsdagens Topptips. Hos Club Brugge kan det bli ganska uppgivet. Nedan följer speltips för Topptipset matcher idag, den 8 februari. Precis som alltid har Svenska Spel åtta fotbollsmatcher med på kupongen.

Kort Analys inför Kvällens Fotbollsmatcher på Topptipset

Vi inleder speltips med kort analys. Fotbollsmatchen mellan Valencia och Barcelona inleder Topptipset kupong idag. Barca har tagit hem Copa del Rey tre år i rad och är nu nära en ny final. Man vann ju dock ”bara” med 1-0 hemmamötet mot Valencia vilket innebär att man nu kommer till bortamötet med full koncentration. Valencias form har dalat rätt rejält och att man nu ska vända på steken mot ett snudd på oslagbart Barcelona. Vi tror på bortavinst i denna La Liga match och väljer Redbet för att spela på Barca idag.

Vi fortsätter dagens speltips med Turkiet. Här är Galatasaray en trygg cupspik hemma mot Konyaspor. 2-2 i första mötet efter att ”Konya” kvitterat sent men nu lär det bli åka av från Galatasarays sida. Har inte torskat mot Konyaspor sedan 2003 (!) och fixar avancemanget utan dramatik.

I den belgiska cupen är Club Brugge minst sagt illa ute efter att ha torskat med hela 1-4 borta mot Standard Liege. Räkna med att Club Brugge nu gör ett rejält försök från start men om utdelningen inte kommer kan det bli uppgivet – och då kan Standard få fina lägen att vinna även bortamötet. Tvåan ska med!

Våra Speltips för Topptipset Idag

Våra tipsexperter spelar idag på följande 48 rader på Topptipset. Efter många om och men har vår chefexpert valt att satsa på Club Brugge i match nummer 2 på kupongen. Speltips som innehåller helgardering idag den 8 februari är Wisla-Gornik matchen och Inter mot Slaven.

  1. Valencia – Barcelona                             2
  2. Cl.Brugge – Standard Liege              1
  3. Galatasaray – Konyaspor                  1
  4. Haag – Vitesse                                      X2
  5. Feyenoord – Groningen                    1
  6. NEC Nijmegen – Jong Eindhoven     1X
  7. Wisla Plock – Gornik                          1X2
  8. Inter Zapresic – Slaven Belupo        1X2