Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 7 Juni Torsdag

Det märks att fotbollsfesten närmar sig i vårt Topptipset speltips 7 Juni Torsdag. Utöver det ställer både U21 och damlandslaget upp i EM-kval. Sveriges damer tar sig an Kroatien i en viktigt match där en EM-plats står på spel. Vi tippar med hjärtat i vårt Topptipset förslag.

Viktiga matcher för U21 och och damlandslaget hamnar lite i skymundan när VM knackar på dörren. Faktum är att de bägge spelar oerhört viktiga matcher nu, där de slåss om en plats i nästa EM. Vi tro på två svenska segrar.

Sverige Dam jagar en förstaplats i gruppen. Kroatien besegrades med 2 -0 på bortaplan. Räkna med att mötet på hemmaplan kommer ställa till med mindre problem. Sverige lär ställa upp med ett fokuserat och taggat lag. U21 är nära en gruppseger. Vinner de ikväll delar de poängledningen med Belgien. Motståndet står blåbärsnationen Malta för, som har det kämpigt oavsett motstånd. När Sverige ställer upp på andra sidan skall det inte bli något annat än förlust för den lilla önationen. En stark spik i vårt Topptipset tips.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!

England finslipar formen inför VM. De möter Costa Rica i en match där de är storfavoriter. Mot Nigeria senast stod de för en stabil insats och fick med sig tre poäng. Costa Rica imponerade när de krossade Nordirland. England på hemmaplan skall inte underskattas. Matchen spelas på Ellen Roads, i Leeds. England bör ta hem det här, även om man inte skall underskatta motståndet.

Island söker med ljus och lykta efter formen inför VM. De spelade bra i EM senast och förväntningarna hemma är stora. I veckan mötte de Norge, ett möte som slutade med förlust. Ghana har många spelare som är välkända i Europa, men som de sett ut har de inte fått till spelet ordentligt. De har dock hög kapacitet när spelet sitter, då de kan vara en fara oavsett motstånd.

Topptipset Torsdag System

  1. Sverige – Kroatien 1
  2. Malta U21 – Sverige U21 2
  3. England – Costa Rica 1X
  4. Island – Ghana 1X2
  5. Portugal – Algeriet 1
  6. Fluminense – Flamengo 1X
  7. Paraná – Bahia 1X2
  8. América MG – Atlético MG 1X2