Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Tips 5 November

Det är dags för ett viktigt Topptipset tips 5 November. Bottenkamper i Allsvenskan och Premier League står på schemat, med värdefulla poäng på spel.

I PL har Huddersfield fortfarande inte vunnit denna säsongen. De har sämst statistik framåt av alla lag i serien, vilket skvallrar om var de allvarligaste bristerna ligger. Fulham å sin sida har släppt in flest mål av alla lag såhär långt. Krysset känns bra som förstaval.

Två fulla omgångar av Sveriges högsta liga är det som återstår av säsongen för det här året. Dalkurd FF krigar runt strecket för överlevnad och skall det inte bli nedflyttning är det fullt fokus som gäller. Nu kommer Djurgården på besök, vilket blir svårt för laget. Det som talar för hemmalaget är DIF:s motivation, som eventuellt är sval då laget inte har något speciellt att spela för. Så är läget även för BP, som möter ett Elfsborg som säkrade nytt kontrakt redan förra omgången.

En svårbedömd match är den mellan IK Sirius och Kalmar FF, som bägge är klara för Allsvenskan den kommande säsongen. De spelar utan press men hur motivationen ligger till är oklart. En kryssmatch är antagligen bägge nöjda med. Vi utgår därifrån.

En tuff match att bedöma från Danmark finns med på kupongen. Vejle ligger i botten av serien men har hemmafördel mot Horsens, som inte visat någon stabilitet även om de är ett bättre lag på pappret. Vi garderar men utgår från ett lika resultat i den matchen.

Systemförslag Topptipset 5/11

  1. Huddersfield – Fulham 1X2
  2. Dalkurd – Djurgården X2
  3. Elfsborg – Brommapojkarna 1X
  4. Sirius – Kalmar FF 1X
  5. Trelleborg – Östersund 2
  6. Espanyol – Athletic Bilbao 1X
  7. Vejle – Horsens 1X2
  8. Hamburg – Köln 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!