Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 4 Juli

I Topptipset speltips 4 Juli behöver vi ta ställning till åtta matcher från Division 2 och den Svenska Cupen. Det är vilodag i VM 2018, något vi unnar Janne Anderssons mannar. Istället för vi blickarna mot bland annat Uddevalla och Aspudden-Tellus.

Det är två matcher i Svenska Cupen på kupongen. Bägge matcherna kommer från lag som spelar i samma serie. Carlstad United i serietopp möter Karlslund på bortaplan. VSK ligger också i toppen av tabellen och möter Syrianska på bortaplan. Den sistnämnda matchen blir en svårare uppgift för Västerås att lösa, jämfört med arbetet som väntar Carlstad.

I matchen mellan Sleipner och Aspudden-Tellus finns en bra spik. Det är två väldigt olika lag som möts, där nivåskillnaden på spelet kommer märkas markant. Sleipner kämpar mot nedflyttning i tabellen och har haft en tuff säsong såhär långt. De har tio förluster av tretton möjliga. Aspudden-Tellus krigar i toppen av tabellen och behöver viktiga tre poäng. Det betyder en klar tvåa i vårt Topptipset förslag.

Ytterligare en spik på dagens Topptipset kupong finns i matchen mellan Karlstad och Uddevalla. Hemmalaget kämpar för att hålla sig över nedflyttningsstrecket. De har spelat något bättre det sista men laget är helt enkelt inte kvalitativt nog för att hota de bättre konkurrenterna i serien. Uddevalla tog sig ur en kort svacka via en tremålsvinst mot Vänersborg senast. NU lär det förmodade topplaget fortsätta sin positiva utveckling.

Topptipset speltips 4 Juli

  1. Karlslunds IF – Carlstad United X2
  2. Syrianska FC – Västerås SK FK 2
  3. Täfteå IK – Gottne IF 1X2
  4. Stenungsund – Torslanda 1X2
  5. FBK Karlstad – Uddevalla 2
  6. Sundbybergs IK – Valbo FF 1X2
  7. IK Sleipner – IFK Aspudden-Tellus 2
  8. BK Olympic – Vinbergs IF 1X
HÄMTA UPP TILL 500 KR I BONUS HOS TOTO2!