Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 31 Maj

I Topptipset speltips 31 Maj lyser träningslandskamperna inför VM starkast. Marocko tar emot Ukraina på hemmaplan och Senegal möter Luxemburg i uppvärmningen för VM.

En intressant match är den mellan Nederländerna och Slovakien. Inget av lagen kommer ställa upp i VM. Nederländerna fick respass på grund utav att Sverige hade bättre målskillnad. Slovakien fick åka hem efter en händelserik match mot Skottland där Róbert Mak blev utvisad tidigt. När sedan Škrtel,l lagets största stjärna puttade in bollen i eget mål i den 87:e minuten var nationens öde beseglat. Nederländerna har spelat bra. De saknar stora namnkunniga stjärnor men har ändå besegrat kvalitativt motstånd i vår, bland annat Portugal med 3 – 0.

I det afrikanska kvalet tog sig Senegal till VM utan större bekymmer. Deras motstånd höll dock inte bra klass. Luxemburg avancerar framåt i teknik och färdighet, de lyckades exempelvis plocka poäng mot Frankrike under VM-kvalet. Det följdes upp av en åttamålsförlust mot vårt blågula lag något senare. En klar tvåa i vårt Topptipset tips.

Marocko vann sin grupp före Elfenbenskusten, som har vana av att spela VM. Laget har inte förlorat på över ett år. De har en stenhård grupp med både Portugal och Spanien presenterade, vilket betyder att de inte lär stå obesegrade så länge till. Ukraina kom trea i sin grupp, efter Kroatien och Island. De skall inte räknas bort men vi tror ändå på en etta.

System Topptipset Torsdag

  1. Slovakien – Nederländerna X2
  2. Luxemburg – Senegal 2
  3. Marocko – Ukraina 1
  4. Kristianstad – Torns IF X2
  5. Linköping City – Forward X2
  6. Skellefteå – Umeå FC 1X2
  7. Flamengo – Bahia X2
  8. Corinthians – América MG 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!