Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 30 Maj

Stor blandning av matcher syns i vårt Topptipset speltips 30 Maj. Norska storlaget Rosenborg tar sig an Odds BK i en match där seger spikas. São Paulo är ytterligare en spik i vårt Topptipset förslag.

Det saknas ett par veckor innan fotbollsfesten drar igång på allvar. Ryssland är kvalificerade per automatik, men laget har inte höga förväntningar på sig. De har spelat direkt dåligt senaste tiden. Deras träningslandskamper har varit under all kritik. Österrike gjorde ett uselt VM-kval. Lagen är normalt ganska jämna men vi tro på rysk seger.

Två matcher i den norska cupen finns med på dagens kupong. Det är två matcher där topplag ställs mot klart sämre motstånd. Brann mot Lilleström skall normalt alltid sluta med vinst för hemmalaget. Dock kan cup-möten överraska, lagen mixtrar ofta då med laguppställningar.

Brasilien bidrar med samba i dagens Topptips förslag. Internaticional spelade bra sist men har haft det ganska tufft innan det. Vitoria har spelat bättre och bättre. São Paolo har inte en enda förlust på tio matcher och är den klaraste favoriten bland lagen i Brasilien.

System Topptipset Onsdag

  1. Österrike – Ryssland X2
  2. Lilleström – Brann X2
  3. Rosenborg – Odds BK 1
  4. Cruzeiro – Palmeiras 1X2
  5. Gremio – Fluminense 1X
  6. São Paulo – Botafogo 1
  7. Sporting Recife – Atlético MG 1X2
  8. Vitória – Internacional 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!