Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 30 augusti

Det är dags för Malmö att bekänna färg i detta Topptipset speltips 30 Augusti. Första matchen mot danska mästarna Midtjylland slutade med två mål för vardera laget. Nu är det returmöte där en plats i gruppspelet i Europa League står på spel.

Övriga matcher på dagens Topptipset förslag är också det andra mötet mellan lagen i kvalet till Europa League. Bra information på förhand med andra ord. Vi spikar Sevilla som kommer ta sig vidare bekvämt. De vann matchen på bortaplan knappt. På hemmaplan kommer matchbilden bli annorlunda.

Norska Rosenborg vann det första mötet med tre mål mot ett. Nu väntar en match på Lerkendals hemmaplan. Det lär inte spela så stor roll. Vi tror det norska topplaget får med sig ytterligare en seger och spikar tvåan.

Sveriges enda kvarvarande representant i Europa kommande säsong skall upp i kamp med FC Midtjylland. 2 – 2 efter första matchen innebär att de absolut har möjlighet att klara sig vidare. Men det kommer inte bli enkelt. Talangmässigt går det inte att räkna ut något av lagen och vi väljer att gardera helt.

Vi tror att grekiska Olympiakos kan klara sig bra mot Burnley som har en formsvacka. Matchen mellan Atalanta och Köpenhamn ser rätt jämn ut på avstånd. Båda lagen spelar bra just nu.

Topptips System Torsdag 30/8

  1. FC Köpenhamn – Atalanta 1X2
  2. Molde – Zenit S:t Petersburg 12
  3. FC Midtjylland – Malmö FF 1X2
  4. Shkendija – Rosenborg X2
  5. Bröndby – Genk 1X2
  6. Bordeaux – Gent 1
  7. Burnley – Olympiakos 2
  8. Sevilla – Sigma Olomouc 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!