Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 30 oktober tisdag

Det är dags för nästa Topptipset speltips 30 oktober tisdag. Dalkurd spelar om överlevnadspoäng för deras existens i Allsvenskan. Samma situation har Varberg i serien under. De möter respektive topplag, vilket ger svåra uppgifter det är tveksamt att de löser.

Senast släppte Elfsborg en tvåmålsledning till kryss, mot bottenlaget Trelleborg. I matchen mot Sundsvall såg de bra ut. Frågan är hur laget motivera sig utan något särskilt att spela för. Dalkurd är i skrikande behov av poäng då deras existens fortfarande inte är säker. I tre av de fyra senaste matcherna har det dock inte räckt till. Tveksamt att det gör det här också.

På Gamla Ullevi kommer Varberg på besök för att möte ÖIS. Göteborgslaget hade en medioker start på säsongen men har ryckt upp sig avsevärt efter det. De har nu vunnit fem av de sju sista matcherna, vilket är bra betyg. Varberg tappade viktiga poäng mot Frej vilket betyder att de är på rätt sida strecket på grund utav sin målskillnad.

Vi tror ÖIS tar hem det här. Bournemouth har gjort den kanske mest överraskande säsongen av alla lag i Premier League. Just nu ligger de på sjätte position efter att vunnit sex av sina tio matcher. Senast var det Fulham som gick bet. Nu är det cup-möte som Norwich som gäller. Laget ligger på fjärde plats i The Championship. Får det ändå svårt här.

System Tips Topptipset 30/10

  1. Elfsborg – Dalkurd 1X
  2. Örgryte – Varberg 1
  3. Bournemouth – Norwich 1X
  4. Burton Albion – Nottingham 2
  5. Montpellier – Nantes 1X
  6. Strassbourg – Lille 1X2
  7. Club Brugge – Oostende 1
  8. Crewe – Mansfield 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!