Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 3 Augusti Fredag

Topptipset speltips 2 Augusti fredag är en härlig mix av andraligor i Europa. The Championship drar igång, precis som Bundesliga 2. Premiärmatcher är ofta kluriga att reda ut, varför vi garderar de matcherna hårt. Den belgiska ligan Ligue 2 i Frankrike bjuder på enklare val.

Först ut Topptipset kupongen är Reading mot Derby. Bortalaget har förstärkt med en mycket namnkunnig manager. Frank Lampard tog över skutan i somras. Det har synts både i prestationer och nyförvärv. Deras träningsmatcher har bjudit på fin fotboll. Hemmalaget har en annorlunda situation. De har spelat dåligt under sommaruppehållet och har inte värvat något under sommaren. Bortalaget är klara favoriter.

Förra året visade Kiel att de kan göra mål. Det räckte hela vägen till playoff-final. Där fick de dock respass mot Wolfsburg, som nu gör en säsong i PL. De har dock tappat flera viktiga pjäser under årets silly season och bör inte kunna hota på samma sätt 2018/19. Hamburg åkte ur Bundesliga förra året och bör ha en bra chans att hamna i toppstriden av andraligan.

Standard Liege var ett topplag förra året och bör ha en liknande positionering i år. De spelade bra i sin premiär mot Gent. Beveren är inte helt bortkopplade från vinsttankar. De hämtade upp ett tvåmålsunderläge i premiären, vilket säger mycket om lagets disciplin. Trots allt blir Hamburg favoriter i detta möte.

I franska Ligue 2 hade Auxerre en tuff kväll när de mötte Valenciennes i den första matchen för säsongen, där de gick bort sig tidigt. Denna match lär de inte göra samma misstag. En spikmatch är den mellan Le Havre och Grenoble. Hemmalaget hamnade på en fin topplacering förra året och Grenoble är nykomlingar. Det bör betyda en trygg hemmaseger.

Topptips Systemet Fredag

  1. Reading-Derby                                               2
  2. Waasland Beveren-Standard Liege            2
  3. Hamburg-Holstein Kiel                               1X
  4. Auxerre-Gazelec Ajaccio                             1X2
  5. Le Havre-Grenoble                                      1
  6. Paris FC-Nancy                                             1
  7. Sochaux-Valenciennes                                1X2
  8. Troyes-Brest                                                1X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!