Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 28 Juni

Den sista omgången av VM 2018 lider mot sitt slut. Topptipset speltips 28 Juni har alla fyra matcher i den sista omgången med på kupongen. Första match ut är Senegal mot Colombia. Senegal behöver minst ett lika resultat för att ta sig vidare. Tveksamt att de löser det mot Colombia.

Båda dessa lagen har spelat bra hittills i VM 2018. Colombia behöver vinna detta mötet för att säkra avancemang. Det kommer de antagligen klara. Colombia föll mot Japan första matchen, men kom igång ordentligt när de slog Polen med tre mål mot noll. Senegal har spelat bra såhär långt men får det antagligen svårt nu när Colombia spelar för slutspelsplats.

Största mötet denna omgången är gruppfinalen mellan England och Belgien. Båda lagen har redan säkrat plats i åttondelsfinalen. Matchen avgör dock vem som kommer vinna gruppen och få enklare väg till kvartsfinal. Bägge lagen har spelat bra, där England kanske varit den något positivare överraskningen. Denna match blir en bra värdemätare för det fortsatta spelet i VM.

Svenska Division 2 finns även med som kontrast till VM stora möten. Nora möter Linköping i en match de bör ta hem bekvämt. De har spelat bra hittills och har fortfarande kontakt med toppstriden. De föll sist när de mötte serieledarna Haninge, efter ett avgörande i slutet av matchen. Linköping har inte spelat bra och är en besvikelse såhär långt. En klar spik.

Topptipset Systemförslag 28 Juni

  1. Japan – Polen 12
  2. Senegal – Colombia X2
  3. England – Belgien 1X2
  4. Panama – Tunisien X2
  5. Gottne IF – Piteå IF 1X
  6. Gauthiod – Nordvärmland FF 12
  7. Nora BK – AFK Linköping 1
  8. Ifö Bromölla IF – IFK Hässleholm 1X2
HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!