Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 28 Juli Lördag

Återigen är det dags för Allsvenskan och Superettan i vårt Topptipset speltips 28 Juli Lördag. Sveriges främsta liga bjuder på en del bra spelmöjligheter. Superettan är en öppnare historia, där garderingar krävs.

För IFK Göteborg har det varit en tuff säsong. Åtta förluster och bara fem vinster totalt talar sitt tydliga språk. De ligger en bit över strecket, men fortsätter de att prestera på samma nivå är det dit de är på väg. Med andra ord lär det vara ett taggat lag som möter bottenkompisarna Brommapojkarna på hemmaplan. För Göteborg saknas Calisir i defensiven, men det finns övrigt kunnande i laget, så tveksamt om det påverkar resultatet nämnvärt. Med viktiga poäng på spel i den nedre halvan av tabellen blir det ett nummer för stort för BP. Vi spikar.

Bara två lag har gjort mer mål än Östersund i Allsvenskan. Deras defensiv har dock släppt in en bra bit mer än genomsnittet, speciellt om man granskar lag i nära anslutning i tabellen. Trots allt ger deras nuvarande femteplats ett gyllene läge att haka på i toppstriden. Elfsborg ligger en bit under hemmalaget och har inte stått för några anmärkningsvärda insatser det sista. Mot sämre motstånd klarar de sig ofta bra, men när det handlar om topplagen räcker det sällan till. Vi spikar vinst för Östersund.

Mer svårtippat är en match i Superettan där både GAIS och IK Frej Täby slåss om viktiga poäng. För Frej handlar det om överlevnad, för GAIS en viktig match för att kunna hota om fina placeringar vi säsongens slut. Mer kritiskt är situationen för både Dalkurd FF och IK Sirius, som båda ligger under lagen ovan. IK Sirius har visat fina tendenser, medans Dalkurd fortfarande är en besvikelse. Inte glasklart men vi ger bortalaget bästa chansen.

Systemförslag Topptipset Lördag

  1. IFK Göteborg – Brommapojkarna 1
  2. Östersunds FK – Elfsborg 1
  3. Dalkurd FF – IK Sirius 1X2
  4. Malmö FF – IFK Norrköping 1X2
  5. IK Brage – IFK Värnamo 1X
  6. Norrby IF – Östers IF 1X2
  7. Varbergs BoIS – Falkenbergs FF 2
  8. IK Frej Täby – GAIS 12
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!