Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben Speltips 26 Juni Tisdag

Fyra matcher i VM 2018 finns med på vårt Bomben speltips 26 Juni Tisdag. Danmark och Frankrike kommer allra troligast ha ett tätt möte där en målfest uteblir. Matchen mellan Nigeria och Argentina kanske sprakar till ordentligt.

1. Australien – Peru 1, 2 – 0, 1

Australien måste vinna mot Peru för att ta sig vidare till åttondelsfinal. För att det skall hända får Danmark inte knipa poäng i mötet mot Frankrike. Peru kan inte ta sig vidare, efter att förlorat två matcher med uddamål. Australien har skapat två mål denna turneringen, som bägge kommit via straff. Räkna med en målsnål historia.

2. Danmark – Frankrike 0 – 0, 1

Frankrike är redan klara för slutspel efter att de vann med ett mål mot Peru. Kniper de minst en poäng i detta mötet vinner de gruppen. Deschamps lag är enligt uppgift annorlunda denna vändan, eftersom tränaren kommer välja att vila spelare inför kommande matcher. Klarar Danmark av att ta minst en poäng tar de också sig vidare till åttondelsfinal. Båda lag lär täppa till bakåt för att säkra gruppseger och avancemang.

3. Island – Kroatien 0, 1 – 2, 3

Kroatien krossade Argentina med tre mål mot noll, i en match som de vann rättvist. De Kroatiska laget kommer troligtvis att vinna gruppen. Om Island skall lyckas ta sig vidare till åttondelsfinal behövs tre obligatoriska poäng denna matchen. Högst tveksamt att de skulle lyckas med det.

4. Nigeria – Argentina 1, 2 – 2, 3

Argentina med Messi i täten har stått för turneringens största besvikelse. För att de skall kunna ta sig vidare behöver de säkra tre poäng i den här matchen, samtidigt som Island inte får vinna sin match mot Kroatien. Räkna med att laget går ut för att vinna denna matchen mot Nigeria för att inte fullborda VM:s största fiasko.

Nigeria såg bra ut i sin tvåmålsvinst mot Island. De ligger före både Argentina och Island i gruppen, även om de antagligen kommer få vika sig idag. Argentina kommer pressa på framåt och då kan det öppnas upp kontringsmöjligheter.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!