Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 26 Augusti Söndag

Helgens första Topptipset speltips 26 Augusti står näst på schemat. Premier League, Serie A, La Liga och Allsvenskan bidrar med kvalitativa matcher till kupongen. Chelsea har skapat mycket framåt på sina två inledande vinster och ser bra ut för fortsättningen.

Chelsea gjorde en underkänd säsong förra säsongen vilket resulterade i ett tränarbyte nu i sommar. Maurizio Sarri är ny på positionen. Han är känd för att vara anfallsinriktad. Två segrar med tre mål var stärker den tesen. Att Huddersfield besegrades kan väntas, men trepoängaren mot Arsenal var ett styrkebesked, även om de släppte in två mål i matchen. Nu väntar Newcastle på hemmaplan. De kämpar fortfarande för första segern och har en del problem i truppen. Vi spikar tvåan.

Den första matchen i La Liga fick Valencia med sig en poäng i mötet med Atlético Madrid, vilket tyder på styrka. I grunden har de att bättre lag än Espanyol och med bra självförtroende efter öppningsmatchen blir det seger idag. Vi garderar med skrällkryss.

Sevilla såg riktigt heta ut i premiären i matchen där André Silva fick med sig ett hat-trick. Han är ny för säsongen och kunde inte fått en bättre start. De deltar i kvalet till Europa League där de fick med sig positivt resultat nyligen. Villareal är i behov av förnyelse och de såg trötta ut redan i premiären som de förlorade mot Real Sociedad. Vi spikar ettan.

Fiorentina gör sin första match i Serie A för säsongen. De bör ha en bra chans mot Chievo som förlorade sin första match. Då var motståndet Juventus så inte så mycket att säga om det. Allvarligt är dock att de fick sin ordinarie målvakt skadad. Fiorentina tar hem det här.

Inter stod för en besvikelse när de förlorade den första matchen för säsongen på bortaplan mot Sassuolo. Nu har de hemmafördel och är pressade att vinna. Torino föll mot Roma i premiären men uppvisade ändå bra spel och kämpaglöd, vilket ser bra ut för framtiden. Mot ett motiverat Inter blir det svårt.

Topptips System 26/8

  1. Newcastle – Chelsea 2
  2. Espanyol – Valencia X2
  3. Sevilla – Villarreal 1
  4. Fiorentina – Chievo 1X
  5. Inter – Torino 1
  6. Udinese – Sampdoria 1X2
  7. Djurgården – Elfsborg 1X2
  8. Östersund – GIF Sundsvall 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!