Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 25/9

Det väntar ett något knepigt Topptipset speltips 25/9. Både Bundesliga och Ligue 1 bjuder på svårlösta nötter. Något lättare i svenska Superettan och La Liga. Först ut ett möte mellan två kämpande lag i Superettan.

Sirius IK har det tufft just nu. En poäng av femton möjliga är långt ifrån godkänt resultat. De kämpar för överlevnad. Det gör inte Örebro även om de också har stora problem att hitta till ett effektivt spel just nu. I tabellen ligger de på en bekväm mittenposition. De lär inte vara lika motiverade som dagens motstånd varför vi inte spikar matchen.

Landskrona huserar i Superettans nedre regioner. Problem både på och utanför planen är en orsak. Sant är oavsett att mötet mot Halmstad inte kommer resultera i poäng. Topplaget gör det bra i år och lär inte släppa chansen om tre enkla poäng förbi. Laget är strecket till tusen. Ett kryss skulle rensa kupongen bra så vi tar med det i beräkningen.

Espanyol spelade bra mot Real Madrid senaste omgången, även om de förlorade med ett mål. Eibar spelade ganska svagt i början av säsongen men senaste tiden har de bland annat gjort en bra match mot Atletico Madrid.

Real Sociedad har haft en tung säsongsstart. Två förluster i rad inledde ligaspelet i år. Nu senast imponerade de mot Huesca även om de hade två man utvisade i den matchen. Nu har de hemmaplan och då blir det trepoängare mot Vallenco.
Schalke bör ha bra chans mot Freiburg även om de inlett ligan med fyra förluster i rad. Lägg där till svaga insatser i Champions League. Freiburg har öppnat lysande i ligan och slog bland annat Wolfsburg på resande fot. Normalt skall Schalke ta hem det här. Detta är dock inte normalt och vi tvingas till helgardering.

System Topptipset 25 September

  1. Örebro – Sirius 12
  2. Halmstad – Landskrona BoIS 1X
  3. Espanyol – Eibar 1X
  4. Real Sociedad – Rayo Vallecano 1
  5. Toulouse – St Etienne 1X2
  6. Inter – Fiorentina 1
  7. Hannover – Hoffenheim 12
  8. Freiburg – Schalke 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!