Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 25 oktober

Det är dags för ett intressant Topptipset speltips 25 oktober. Den här gången är det matcher från Europa League som gäller. Det är tredje omgången och vi hittar få glasklara spikar.

Malmö FF fick en tung start på EL efter sin tvåmålsförlust mot Genk första omgången. Då var det många som helt räknade bort det svenska lagets chanser. Men tvåmålsvinsten mot Besiktas imponerade och mot Sarsborg har de absolut chans. De har en svacka just nu, vi tycker tvåan känns allra bäst.

Med två segrar på lika många matcher har Milan fått en smakstart i turneringen. Däremot har de det kämpigt i Italien, där de har en bit kvar för att nå till förväntad nivå. Uddamålsförlusten mot Inter är inte så mycket att säga om. Real Betis är normalt starka bakåt men har två förluster i rad i den inhemska ligan. Klar etta.

Senast tappade Marseille en klar ledning mot Apollon vilket betyder att de är i ett utsatt läge. Nu möter de Lazio som föll tungt mot Frankfurt den senaste omgången. Den här matchen kan bli jämn, vi börjar med kryss och garderar åt det franska hållet.

I Ryssland leder Zenit ligan och i EL har de besegrat både Köpenhamn och Prag i de inledande omgångarna av EL. Nu möter de Bordeaux som måste vinna efter två nollpoängare i rad. Vi tippar för rysk seger.

Arsenal spelar riktigt bra just nu. Tio trepoängare i rad talar sitt tydliga språk. Nu senast motade de tillbaka Leicester med tre mål framåt. Eventuellt vilas vissa spelare den här matchen. Sporting Lissabon skall normalt inte kunna stå emot.

Topptipset – System från expert 25/10

  1. Sarpsborg – Malmö FF X2
  2. Milan – Real Betis 1
  3. Marseille – Lazio 1X
  4. Besiktas – Genk 1X
  5. Zenit – Bordeaux 1
  6. Anderlecht – Fenerbahce 1X
  7. Sporting Lissabon – Arsenal X2
  8. FC Köpenhamn – Slavia Prag 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!