Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset Speltips 23 Augusti Torsdag

Detta Topptipset speltips 23 Augusti behandlar den avgörande omgången i kvalet till Europa League. Nu höjs kvalitén på motståndet för samtliga lag. Malmö FF är med i leken och möter de regerande danska mästarna.

Malmö har skapat en hel del möjligheter men har slarvat med effektiviteten. Nu är det Midtjylland som står för motståndet, en tuff uppgift vi hoppas Malmö klarar av. Inför det här möter är Markus Rosenberg med från start. Han vilades förra matchen och kommer med fräscha ben. Svårtippat och vi väljer att gardera.

Det behövs inte i matchen mellan Sevilla och Sigma Olomouc. Normalt skall Olomouc inte ha en chans, vilket innebär att det blir bra värde för en skräll. Vi väljer att gardera för de flesta kommer spika matchen.

Istället tror vi att norska Rosenborg klarar sin uppgift på hemmaplan. Shkendija är från Makedonien, vilket är en klart svagare liga än den norska. Genk och Gent är båda från Belgien och bör kunna klara sina uppgifter, speciellt med tanke på att bägge har hemmaplan.

I mötet mellan Atalanta och Köpenhamn är italienarna klara favoriter. Räkna inte ut FCK som går bra i ligan och lär vara revanschsugna efter den sura avslutning på ligaspelet i fjol. Atalanta har spelat bra det sista men motståndet i kvalet till EL har varit av svagare karaktär. De öppnade sitt ligaspel med en vinst på 4 – 0 vilket ingjuter förtroende. Nu blir det ett bra test mot FCK på hemmaplan, vi garderar för skräll.

Topptipset Torsdag System 23/8

  1. Malmö FF – Midtjylland 1X2
  2. Sigma Olomouc – Sevilla X2
  3. Sarpsborg 08 – Maccabi Tel Aviv 1X
  4. Atalanta – FC Köpenhamn 12
  5. Olympiakos – Burnley 1X2
  6. Genk – Bröndby 1X
  7. Gent – Bordeaux 1
  8. Rosenborg – Shkendija 1
50 KR RISKFRITT SPEL HOS NYA BETZEST!